Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 21.05. 2024
Dnes má svátek Monika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte doplněk stravy Happy Speed a buďte v psychické kondici

29.01. - 4.02. 2024 | Aktuální soutěže
Happy Speed
















ZÁVISLOST 

JAKO „LÉK“ NA STRES?


Každý z nás se v průběhu života setká s řadou stresorů. Každý z nás má ale jinou psychickou a fyzickou odolnost k jejich zvládání. Situací, které nám stres nebo úzkosti způsobují bohužel přibývá. Stres, vyčerpání, chronická únava, tréma, deprese a vyhoření jsou typické symptomy moderní doby a spouštěči řady nemocí.

Happy SpeedK prvním varovným příznakům patří nespavost, bolesti hlavy, páteře a neutuchající únava. To není nic příjemného, zvlášť když musíme „fungovat“ v práci i doma.
Léky, a to zejména ty proti bolesti a na nespavost, se umístily v žebříčku společensky problematických drog hned za alkoholem, a předstihly tak „tradiční“ drogy jako pervitin, kokain či heroin.

Obavy odborníků vyvolává mimo jiné fakt, že tyto léky berou už i školáci. Dívky jsou více náchylné k užívání antidepresiv, zatímco chlapci častěji sahají po anabolikách. Zneužívání léků, jako jsou sedativa, hypnotika a silná analgetika, je často spojeno s tlakem na výkon a snažením se vyrovnat vrstevníkům. Rodiče, často nevědomky, ale mnohdy i vědomě, umožňují dětem snadný přístup k lékům, což může vést k závažným zdravotním následkům.
Denní užívání tlumicích léků roste s věkem. Zmíněný průzkum také odhalil, že nejvíce závislí na lécích proti bolesti jsou ovdovělí lidé, ti s finančními problémy, senioři a rozvedení. Odborníci poukazují na to, že závislost na léčivech je komplikovanější než u alkoholu či klasických drog.

Co s tím?

Dlouhodobé nadužívání léků vede ke zdravotním problémům. Samoléčba může sice ušetřit čas a finance, ale není dlouhodobým řešením. Naopak problém postupně prohlubuje. Nakonec si vyžádá pomoc odborníků a může nás na týdny či měsíce vyřadit z běžného života. Zvládat stresové situace lze ale i prostřednictvím vhodně zvolených doplňků stravy s obsahem přírodních látek s prověřeným fyziologickým účinkem. 
Happy Speed



Pravidla soutěže:
Soutěž o doplňky stravy Happy Speed® probíhá od pondělí 29. ledna do neděle 4. února 2024.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají doplněk stravy Happy Speed® pro psychickou kondici.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne  5. února 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 29. února 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách Happy Speed®
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !