Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte doplněk stravy ProMan PLUS

6.12. - 12.12. 2021 | Aktuální soutěže

Michal Krysta

















Nechte se unést na vlně dobrodružství moravského rodáka v sólo plavbě na vlnách Atlantiku a vyhrajte doplněk stravy ProMan PLUS


Sedmatřicetiletý moravský rodák Michal Krysta je tělem sportovec a duší dobrodruh. Milovník adrenalinových sportů vyzkoušel za svůj život mnoho výzev, od horolezecké expedice v Himalájích přes závody v paraglidingu až po účast na jednom z nejextrémnějších závodu světa Red Bull Xalps. Nyní se rozhodl posunout své hranice ještě dál. Vlastníma rukama postavil v garáži loď z překližky, na které se vydal jako jediný český z účastník historicky prvního jachtařského sólo závodu Transat, přeplout divoké vlny Atlantického oceánu.

Srdcem vodák, duší dobrodruh

Michalovou vášní, jenž ho provází celý život, je vodáctví. Do kajaku poprvé sedl, když mu bylo šest let. Zamiloval se do svobody, kterou plavba přináší. Z kajaku se postupem času dostal k plachtění, kde ho učarovala kromě svobody také rychlost. Učil se umění vcítit se do síly vody, větru. Touha po dobrodružství a překonávání vlastních hranic je esencí jeho životní cesty a jachting je jeho manifestací. Proto se rozhodl vyrazit za další velkou výzvou ­– přeplutím Atlantiku, tedy přibližně 3600 námořních mil (6666 km), v rámci sólového jachtařského závodu Transat.  

Příprava na závod přes AtlantikProMan PLUS

Příprava na závod byla psychicky i fyzicky náročná. Michal na jachtě pracoval s velkým úsilím tři čtvrtě roku. První velký vítr loď pocítila ještě před vyplutím na moře. A to době, kdy se jižní Moravou prohnalo velké tornádo. Michal se tehdy rozhodl odložit stavbu a vydat se na pomoc přátelům, jejichž dům živel zasáhl. Současně se stavbou lodi pracoval závodník na své fyzické i mentální kondici. Extrémní podmínky závodu vyžadují výkonnost i koncentraci, a proto Michal podporoval svou přípravu produktem ProMan PLUS, přírodním potravinovým doplňkem stravy pro muže. ProMan PLUS podporuje hladinu testosteronu, která přispívá k udržení psychické i fyzické odolnosti. Právě odolnost bude Michal Krysta při obrovském spánkovém deficitu a nástrahách Atlantiku potřeba více než kdykoli předtím.


Pravidla soutěže:
Soutěž o doplněk stravy ProMan PLUS probíhá od pondělí 6. prosince do 12. prosince.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají dvouměsíční kúru ProMan PLUS, kterou Michal používal jako podporu při přípravě na závod v divokých vlnách Atlantiku.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 13. prosince 2021 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 31. prosince 2021 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Správnou odpověď najdete na stránkách NaturaMed
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice