Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.07. 2024
Dnes má svátek Věroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte doplňky stravy, díky kterým nakopnete imunitu

9.10. - 15.10. 2023 | Aktuální soutěže
Podzim je tu a s ním ruku v ruce i virózy. Čím dřív začnete posilovat imunitu, tím líp! Dostat ji do formy totiž zabere čas. A vaše obranyschopnost by měla být řádně připravená, než zaklepe na dveře první vlna chřipkové epidemie. Soutěžte proto s námi a vyhrajte balíček kvalitních doplňků stravy Naturevia, který vám pomůže imunitu nastartovat!

Pořádná porce 

všech důležitých látek


Základem silné imunity je dostatečný přísun vitaminů a minerálů. Bez nich to prostě nejde! K těm nejdůležitějším vitaminům patří céčko a déčko. 

ImuhoHelpZ minerálů pak jde hlavně o zinek. Oba zmíněné vitaminy jsou nezbytné pro život a mají v těle mnoho důležitých funkcí. Pokud vám dlouhodobě chybí, jste častěji nemocní a také unavení. Céčko můžete získat poměrně snadno z potravy. Bohatým zdrojem vysoce vstřebatelného přírodního vitaminu C jsou třeba šípky či rakytník, ale s déčkem a zinkem je to mnohem složitější.  Tam už musíte sáhnout po doplňcích stravy. Než abyste řešili každou jednotlivou látku zvlášť, existuje mnohem snadnější cesta, jak tělu dodat vše potřebné najednou. Představuje ji přípravek Naturevia ImunoHelp, jenž obsahuje extra silnou dávku vitaminů C a D3, organicky vázaného zinku a také přírodní extrakty z rakytníku, šípku a echinacey. Právě tato unikátní směs přispěje k udržení zdraví horních dýchacích cest, což zvláště v době respiračních infekcí oceníte. Navíc stačí jen jedna kapsle denně.



Naturevia Laktobacily 5 Imunit


Klíčem je i rovnováha


Další, co byste měli mít na paměti, je fakt, že nejdůležitějším orgánem obranyschopnosti jsou střeva. V nich sídlí až 80 % buněk imunitního systému. Proto je důležité, abyste je i jejich mikrobiom měli v dobré kondici. K nastavení a udržení správné rovnováhy bakterií vám pomohou kvalitní probiotika. Vsadit můžete třeba na Naturevia Laktobacily 5 Imunita, které obsahují unikátní komplex pěti vybraných kmenů laktobacilů a bifidobakterií lidského původu v obrovské síle 15 miliard v jedné kapsli. Navíc přípravek obsahuje i vitamin C, který je pro imunitu rovněž klíčový.

Soutěžte s námi a získejte dvojici, která připraví vaši imunitu na podzimní nápor viróz.


Pravidla soutěže:
Soutěž o doplňky stravy Naturevia  probíhá od pondělí 9. října do neděle 15. října. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček s doplňky stravy Naturevia, který obsahuje ImunoHelp a Laktobacily 5 Imunita  hodnotě 500 Kč.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 16. října výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 15. listopadu 2023 na  adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete ZDE
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !