Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.07. 2024
Dnes má svátek Věroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte doplňky stravy Naturevia na cholesterol a srdce

11.12. - 17.12. 2023 | Aktuální soutěže

Naturevia











Nejlepší dárky jsou ty, které prospějí zdraví, ať už vašemu nebo vašich blízkých. Soutěžte s námi a vyhrajte kvalitní doplňky stravy Naturevia, které pomohou v boji s cholesterolem, podpoří činnost srdce a také přispějí ke zlepšení kondice!

Naturevia Vegapure CardioCholesterol pod kontrolou


Zvýšená hladina cholesterolu v krvi trápí spoustu lidí. 
To koneckonců ukazují i statistiky! Podle nich se s tímto problémem potýká každý druhý dospělý Čech. Přitom nejde o žádnou banalitu. Jedná se o rizikový faktor pro vznik kardiovaskulárních onemocnění, a proto je důležité mít hladinu cholesterolu pod kontrolou. K tomu pomůže doplněk stravy Naturevia Vegapure Cardio, který je nejsilnější na trhu a obsahuje 800 mg rostlinných sterolů v jedné kapsli. Právě účinnost rostlinných sterolů prokázaly četné vědecké studie a jde o jediné přírodní látky, které lékaři z odborných společností pro aterosklerózu v současnosti doporučují pro snížení hladiny cholesterolu. Mnozí ocení i to, že přípravek je ve veganských měkkých kapslí bez živočišné želatiny.




Naturevia Koenzym Q10


Pro srdce jako zvon 


Aby bilo pořád stejně silně, stojí za to ho podpořit. 
A přesně v tom pomůže koenzym Q10. Jde o životně důležitou látku, která se zařazuje k vitaminům, přirozeně se vyskytuje v buněčných mitochondriích a má klíčovou roli při tvorbě energie a při prevenci buněčné degradace. Jenže kolem čtyřicítky začne jeho produkce v těle klesat. Tento „sešup“ je spojen se stárnutím a sníženou hladinou energie. Chcete-li tento proces zpomalit, můžete vsadit na doplňky stravy a přípravek Naturevia Koenzym Q10 Cardio, jehož jedna kapsle obsahuje extra silnou dávku vysoce kvalitního koenzymu Q10, selenu a vitaminů B1 a E, které společně pomáhají odstraňovat volné radikály, ochraňují buňky před poškozením a brzdí stárnutí. Stačí jedna kapsle denně a budete mít potřebnou denní porci životabudiče s přehledem zajištěnou.


Soutěžte s námi a získejte balíček přípravků, 

které se stanou vaší srdcovkou!


Pravidla soutěže:
Soutěž o doplňky stravy Naturevia na cholesterol a srdce probíhá od pondělí 11. prosince do neděle 17. prosince.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček doplňků stravy Naturevia: Vegapure Cardio a Koenzym Q10 Cardio. Hodnota 1 výhry je cca 750 Kč.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 18. prosince, výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 23. prosince 2023 na  adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Naturevia
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !