MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte dřevěné doplňky do kuchyně od ČistéDřevo.cz

12.02. - 18.02. 2024 | Aktuální soutěže
ČistéDřevo.cz








Domov dělají doplňky. 

Právě ty zdánlivé maličkosti utváří celkovou atmosféru a útulnost. Jedním z nejuniverzálnějších a nejpoctivějších materiálů je dřevo. Je to kousek přírody, který dodá vašemu domovu to správné teplo, a hodí se téměř do jakéhokoliv interiéru. Pokud chcete svůj domov vyšperkovat k dokonalosti, jistě uvítáte kuchyňské doplňky, které nejen že dodají vašemu interiéru šmrnc, ale také vám zjednoduší život.


dřevěný chlebník z bukového dřeva

O e-shopu ČistéDřevo.cz


Všechny doplňky pochází od firmy ČistéDřevo.cz, která sídlí v podhůří Beskyd a nabízí široké množství výrobků ze dřeva, případně je dřevo doplněno dalším materiálem. Výhodou je, že většinu produktů v jejich nabídce lze personalizovat. Na některé kategorie výrobků lze vygravírovat jméno obdarovaného nebo třeba natisknout fotografii. Díky široké nabídce produktů zde seženete perfektní a originální dárky pro každého, a to s velmi osobním významem.


neběračka na medDoplňky do kuchyně


Vždy čerstvý a křupavý na snídani, večeři nebo svačinku. Takový bude váš chleba, budete-li ho skladovat v dřevěném chlebníku. Tento univerzální nesmrtelný kousek z bukového dřeva je vhodný do jakékoliv kuchyně, navíc je prostorný, takže se v něm najde místo pro všechno oblíbené pečivo!

Čajová sezóna je v plném proudu a kdy jindy by byl ten nejlepší čas zorganizovat si všechny čaje a mít je vždy po ruce? To vše bude snadné díky této krabičce z voňavého borovicového dřeva, která má v sobě 24 přihrádek, do nichž můžete umístit všechny své oblíbené příchutě (což při výběru určitě ocení i návštěva). Svůj šálek si nezapomeňte osladit medem pomocí šikovné naběračky na med z bukového dřeva.sada skleněných kořenek s bukovým víčkem

Sůl, pepř, cukr, kari, drcený kmín… Takto bychom mohli pokračovat do nekonečna. Koření je velká spousta a mít v něm pořádek je základem každé kuchyně. Nyní přišel ten pravý čas roztřídit je do těchto praktických skleněných kořenek s bukovým víčkem, díky kterým budete mít vždy přehled, čím své jídlo ochucujete a nevzhledné pytlíky se vám již nebudou povalovat po šuplících a skříňkách. Sada obsahuje 10 skleniček.


Pravidla soutěže:
Soutěž o dřevěné doplňky do kuchyně od ČistéDřevo.cz probíhá od pondělí 12. února do neděle 18. února 2024.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají výhru dle pořadí:

1. místo: dřevěný chlebník z bukového dřeva
2. místo: dřevěná krabička na čaj a naběračka na med
3. místo: sada deseti skleněných kořenek s bukovým víčkem


Vyhodnocení soutěže proběhne dne  19. února 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. března 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na e-shopu ČistéDřevo.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !