Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 21.05. 2024
Dnes má svátek Monika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte krásnou a zdravou pleť s kadidlovou kosmetikou z Ománu

15.01. - 21.01. 2024 | Aktuální soutěže

kosmetika Luban







Kadidlo, voňavou pryskyřici ze stromů Boswellia, znali už naši předci v dávných dobách. 
V mnoha kulturách bylo a nadále je považované za božský dar, především pro jeho schopnost očistit tělo i ducha od negativních vlivů a různých nemocí. Trochu zapomenutý kadidlový olej se v poslední době začal opět objevovat ve složení kosmetických přípravků a je stále víc oceňovanou přírodní kosmetickou surovinou.

Účinné látky obsažené v kadidle blahodárně působí na obnovu kolagenových vláken a podporují regeneraci kožních buněk. Tím se zlepšuje celková elasticita pleti a zpomaluje proces stárnutíKadidlový olej pomáhá sjednocovat barevný tón pleti, zesvětluje pigmentové skvrny a předchází tvorbě nových.

Zaujaly vás skvělé účinky kadidla a rádi byste ho i vy zahrnuli do každodenní péče o pleť?  Nejkvalitnější kadidlový olej pro vás z Ománu dováží a zpracovává česká firma Luban, která se jako jediná u nás přímo specializuje na přírodní kosmetiku z kadidla a kadidlové oleje.

Kadidlový olej je vhodný pro všechny typy pleti. Vaší pokožce dodá přesně to, co momentálně potřebuje. Kadidlový pleťový olej Luban – hydratační zabraňuje ztrátě vlhkosti, sjednocuje tón pleti a redukuje pigmentové skvrny. Regeneruje pokožku poškozenou nadměrným sluněním. Kadidlový pleťový olej Luban - vyživující dokonale regeneruje a vyživuje pleť, dodává jí pružnost a minimalizuje drobné vrásky. O vaše rty a ruce se v chladných měsících postarají balzámy z kadidlového oleje a bambuckého másla, ovoněné kapkou esenciálního oleje z damašské růže.

Trápí vás jemné vrásky, pigmentové skvrny nebo je vaše pleť unavená a povadlá? Kadidlo si se vším dokáže poradit. Vaše pokožka bude po použití kadidlové kosmetiky Luban zářivá a sametově hebká. A jako bonus krásná vůně, která povzbudí i vaši mysl a na chvíli vás zase přenese do teplého prosluněného Ománu.

kosmetika Luban






















Pravidla soutěže:
Soutěž o kadidlovou kosmetiku Luban probíhá od pondělí 15. ledna do neděle 21. ledna 2024.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají výhru dle pořadí:


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 22. ledna 2024, výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. února 2024 na  adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách kadidlové kosmetiky Luban
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !