Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.06. 2024
Dnes má svátek Iveta a Slavoj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte NEOderm MediCare pro intenzivní regeneraci pokožky

29.01. - 4.02. 2024 | Aktuální soutěže
SynCare







NEODERM pro intenzivní 

regeneraci pokožky


Jste atopik a nedá se říct, že zimu očekáváte zrovna s nadšením? Není se čemu divit – zimní období totiž atopické pokožce neprospívá, právě naopak. 
Jde nejen o nízké teploty, vítr nebo mráz, ale také přechody z tepla do zimy a zpět, které pokožku stresují. Projevy bývají různé, od začervenání kůže, svědění, loupání pokožky až po její zvlášť nepříjemné praskání. To se může objevit kdekoli, na tváři, na těle nebo třeba na konečcích prstů.
NEOderm

Nepříjemné praskání konečků prstů každou zimu trápilo také spoluautora receptury přípravku NEODERM, Dr. Petra Svobodu. Jako atopik a současně odborník v oboru dermální péče řešil situaci po svém a vznikl NEODERM.

Jde o přípravek na pomezí krému a masti se zesílenou schopností přímé regenerace pokožky a mimořádným hojivým účinkem. NEOderm obnovuje lipidovou vrstvu pokožky, která je významnou ochrannou bariérou. Tak zamezuje jejímu dráždění zvenčí a současně ji zklidňuje. Hojivé procesy jsou podpořeny a dochází k úspěšné regeneraci postižených míst. Obnovuje se celistvost pokožky, která získává zpět svou odolnost, vláčnost a zdravý vzhled.

NEOderm MediCare

    • Zaceluje popraskanou pokožku
    • Působí proti praskání rtů
    • Pečuje o suchou pokožku při atopickém ekzému a lupénce
    • Je vhodnou péči po estetických zákrocích (AHA, dermabraze, laser, mezoterapie)
    • Vhodný na doléčení oparů
NEOderm MediCare

Pravidla soutěže:
Soutěž o NEOderm MediCare probíhá od pondělí 29. ledna do neděle 4. února 2024.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá NEOderm MediCare pro dokonalou ochranu a regeneraci vaší pokožky a rtů.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne  5. února 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 29. února 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách kosmetiky SynCare
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !