Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.07. 2024
Dnes má svátek Věroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte nezaměnitelného pomocníka všech školáků

14.08. - 20.08. 2023 | Aktuální soutěže
pera PILOT











S blížícím se začátkem nového školního roku přichází i čas, kdy rodiče začínají hledat ty nejlepší a nejspolehlivější školní potřeby pro své děti. Pilot je skutečným inovátorem v oblasti psacích potřeb.

Jeho jedinečná inkoustová technologie použitá u řady FriXion umožňuje rychlé a hladké psaní. Zároveň nabízí možnost jednoduchého vymazání bez potřeby použití korektoru nebo jakýchkoli dalších pomůcek. Díky tomu se děti mohou učit psát bez obav z chyb, a získat tak při psaní větší sebedůvěru.

Výhody gumovacích per Pilot FriXion Ball (doporučená MOC 76,90 Kč):

    • Jednoduché použití: Inkoust FriXion lze snadno vymazat pomocí speciálního gumového konce pera, aniž by zanechal šmouhy nebo poškodil papír. Žádné korektory, žádné škrtance, jen čistá a úhledná práce.
pera PILOT    • Přesnost a plynulost: Kulička pera poskytuje hladký tok inkoustu, což umožňuje plynulé a přesné psaní. Školáci tak mohou své myšlenky rychle a snadno převést na papír.
    • Ergonomický úchop: Pilot FriXion Ball je vybaven gumovým ergonomickým úchopem, který poskytuje pohodlné a stabilní držení pera. Díky tomu je psaní přesné a plynulé bez přílišného namáhání ruky.
    • Široká paleta barev: Pilot FriXion Ball je k dispozici v široké škále atraktivních barev, které dětem pomáhají při organizaci. Mohou si tak zvýraznit důležité informace ve všech svých poznámkách a zápiscích. A barvy baví i ty nejmenší děti, takže gumovací pero bude i určitou motivací, proč se naučit psát.
    • Odolná konstrukce: Pera FriXion Ball jsou vyrobena z kvalitních materiálů, které zajišťují jejich dlouhou trvanlivost. Rodiče tak mohou mít jistotu, že tato pera vydrží i intenzivní používání.
    • Úspora peněz: Díky možnosti gumování nemusí rodiče kupovat další korektory nebo pera pro přepisování textu po vyzmizíkování. K dispozici jsou i náhradní náplně ve všech barvách.
    • Ochrana životního prostředí: Pilot FriXion Ball je ekologickou volbou, protože přispívá k redukci odpadu. Pera jsou vyrobena minimálně z poloviny z recyklovaných materiálů a díky gumování šetří i papír. K ochraně životního prostředí přispívá i výměna náplní v peru. Pilot navíc postupně přešel na kartonové balení náplní, které je vyrobeno ze 100 % z recyklovaného materiálu.
    • Bezpečnost: Inkoust FriXion je zcela bezpečný pro použití dětmi. Je navržen tak, aby splňoval nejpřísnější normy kvality a bezpečnosti.
    • Kvalita značce Pilot vlastní: Japonský výrobce Pilot je světovým lídrem v oblasti psacích potřeb a jeho produkty jsou známé pro své vysoce kvalitní zpracování, trvanlivost, odolnost a spolehlivost.
pera PILOT


Pravidla soutěže:
Soutěž o gumovacích pera Pilot FriXion Ball probíhá od pondělí 14. srpna do neděle 20. srpna.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, nastartuje školní rok v plné parádě – se sadou gumovacích per a zvýrazňovačů z řady Pilot FriXion v hodnotě 500 Kč!


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 21. srpna a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 5. září 2023 na  adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách gumovacích per Pilot.
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !