Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 01.06. 2024
Dnes má svátek Laura
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte poukázku F&F v hodnotě 500 Kč a pořiďte si perfektně padnoucí džíny

25.09. - 1.10. 2023 | Aktuální soutěže
F&F denim móda



















DENIM PRO KAŽDOU POSTAVU


 F&F DenimSeznamte se s novou kolekcí F&F Denim, která je důkazem, že pro každý typ postavy existuje skvěle padnoucí střih. A to bez ohledu na velikost. Džínová kolekce F&F nabízí kousky s dlouhou životností. Jsou vyrobené špičkovou technologií s použitím prémiových vláken a přízí pro kvalitní a odolný denim, který je nedílnou součástí kapsulového šatníku. Jednoduché a kvalitní džíny představují klíčový stavební prvek celkového looku. Nechte se inspirovat novou kolekcí F&F a stylovým průvodcem, který vám dopomůže k tvorbě parádního džínového outfitu pro každé roční období.
Díky dostupným velikostem (34-50) a cenám od 399,- Kč si nyní vlastní sezónní styl s kolekcí F&F Denim může vytvořit opravdu každý.
Pro více inspirace navštivte https://itesco.cz/ff/.

Core Skinny a Jeggíny

Core Skinny džíny a Jeggíny jsou skvělou volbou pro pohodlné běžné denní nošení. Ideální pro nadcházející zimu je kombinace s oversized mikinou nebo svetrem a kotníkovými Chelsea.

Slim – ke kotníkům a rovné straight

Úzký „slim“ střih ke kotníkům a ležérní rovný „straight“ střih padne všem, kdo preferují vysoký pas, což je lichotivé pro širší boky, silnějším a kratším nohám pak zalichotí délka ke kotníkům a jemné zúžení na konci nohavic. Tyto rovně střižené džíny jsou mimořádně pohodlné a hodí se na každodenní nošení.
F&F denim móda






Pravidla soutěže:
Soutěž o poukázky F&F probíhá od pondělí 25. září do neděle 1. října.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá poukázku k nákupu produktů F&F v hodnotě 500 Kč v obchodní síti Tesco.

F&F

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 2. října a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. října 2023 na  adresu uvedenou u nás v registraci. 



Nápovědu najdete na stránkách značky F&F
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !