Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte rodinné vstupné do Aquapalace Praha

29.11. - 5.12. 2021 | Aktuální soutěže

Aquapalace Praha






Užijte si advent plný zábavy a relaxace za každého počasí v Aquapalace Praha



Využijete předvánoční čas k tomu, abyste zpomalili a načerpali energii. Potěšte sebe i své ratolesti a vyrazte do nejzábavnějšího aquaparku ve střední Evropě. Čeká na vás dobrodružství, relax i adrenalin na jednom místě, a to i v tom nejmrazivějším počasí. Zasoutěžte si o rodinnou vstupenku do Aquapalace Praha a vyhrajte odpoledne plné radosti!

vlnobití v Aquapalace Praha
Nenechte se ovládnout přicházejícím vánočním shonem a užijte si odpoledne plné zážitků s celou rodinou. Připomeňte si letní čas plný pozitivní nálady a sluníčka, i když nás obklopuje pochmurné počasí plné mrazíků a dešťů. 

Atmosféru bezstarostných prázdnin jistě navodí pravidelné mořské vlnobití v Paláci pokladů i Korálový dům s podvodní relaxační hudbou. Jako na pláži se pak budete cítit v POOL BARU, kde servírují výtečné drinky přímo do bazénu.
Pokud si při svém pobytu v čestlickém aquaparku budete chtít dopřát i pořádné dobrodružství, můžete vyzkoušet nejdelší Divokou řeku v České republice, která měří rekordního čtvrt kilometru.


Zábava plná virtuální reality


Svezte se po mléčné dráze a zažijte ten pravý adrenalinový zážitek. Ten nabídne nevšední propojení tobogánu MAGIC TUBE s virtuální realitou, díky kterému se doslova proletíte vesmírem. Nezapomenutelný průlet nad horskými hřebeny pak zažijete díky simulátoru létaní, který se nachází v podvodní VR AVATAR ZONE.
Saunový svět


Saunový svět pro pohádkový odpočinek


Návštěva sauny prospívá lidskému zdraví, zlepšuje kondici a podporuje imunitní systém. Na druhou stranu představuje nevšední zážitek, který má blahodárné účinky nejen na fyzické, ale i psychické zdraví. A proto byste návštěvu sauny zvlášť v zimním období rozhodně neměli vynechat. Saunový svět Aquapalace Praha, který je také největším v České republice, nabízí 18 prohříváren s různými stupni vnitřní teploty i intenzity saunovacího zážitku, ze kterých si vybere opravdu každý.


Pravidla soutěže:
Soutěž o rodinné vstupné do Aquapalace Praha probíhá od pondělí 29. listopadu do 5. prosince 2021.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají rodinné vstupné do Aquapalace Praha.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 6. prosince 2021 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 21. prosince 2021 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Správnou odpověď najdete na stránkách Aquapalace Praha
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !