Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte vánoční dárek pro vašeho mazlíčka!

27.11. - 3.12. 2023 | Aktuální soutěže

interaktivní box Brit pro kočku















Blíží se Vánoce, kdy se kromě dárků těšíme i na slavnostní jídlo. A nějakou tu delikatesu můžeme na Štědrý den dopřát i našim domácím mazlíčkům. 

Těm ale nesvědčí ani cukroví, čokoláda nebo vánočka. Jejich citlivá bříška potřebují něco speciálního. Kočičku by pod stromečkem mohla potěšit dárek šitým na míru její mlsné tlamičce. Dárkový box Brit obsahuje výběr dobrot napříč řadou Brit Care Cat – od vzorku granulí s čerstvým masem až po pamlsky a kapsičky. A nechybí ani plyšová myška pro radost. Využít jej můžete nejen jako dárek pod stromeček, ale i ke kočičím narozeninám nebo jako pozornost pro ty, kdo si domů přivedou nového čtyřnohého společníka.

BRIT INTERACTIVE box for cats - 455  Kč


Kromě zdraví mazlíčků klade výrobce VAFO PRAHA důraz i na snížení ekologického dopadu výroby na přírodu, výběr udržitelných surovin a jejich klimaticky neutrální zpracování. Český výrobce si dal do roku 2025 závazek pracovat s 25 % udržitelných zdrojů energie. Zbylou uhlíkovou stopu kompenzuje spoluprací s organizací myclimate na celosvětových i lokálních programech obnovy a ochrany přírody.

Vánoce s krmivy Brit

Pravidla soutěže:
Soutěž vánoční dárek pro vašeho mazlíčka probíhá od pondělí 27. listopadu do neděle 3. prosince 2023.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá vánoční dárek BRIT INTERACTIVE box pro vaši kočičku.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 4. prosince, výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. prosince 2023 na  adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách krmiva Brit
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !