MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.05. 2024
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte vánoční pohodové čtení od Knižního klubu

17.12. - 24.12. 2023 | Aktuální soutěže
 Veselé Vánoce, Terezko




















Veselé Vánoce, Terezko

Kolektiv českých autorů


Tomáš chce dopřát svým dětem a vnoučatům stejně bílé Vánoce, jako bývaly za jeho dětství, a je kvůli tomu schopen čehokoli. Terezka si nepřeje pod stromeček nic než jezdecký kurz, Julinka ještě věří na Ježíška, ale má už své pochybnosti. Zahraniční kancléř touží střelit si medvěda, Horáček už zase krade stromeček v lese. Tajemný muž jde k zamrzlé řece chytit rybu ke štědrovečerní večeři, paní Hrdličková zve na Štědrý večer jako každý rok muže bez domova k sobě domů, ale má jednu podmínku… Dvanáct populárních českých autorů a autorek napsalo vánoční povídky, které voní jehličím a cukrovím, jejichž hrdinové, jak se o Vánocích patří, plní sny sobě i svým nejbližším, a tak Ježíšek možná přinese brusle s kožíškem, štěňátko nebo duchovní prožitek. Jsou přece Vánoce a to je čas zázraků.
Věci mezi lidmi a byty

Věci mezi lidmi a byty

David Budai


Romantická novela o vztahu mezi melancholickým ajťákem Leonardem a herečkou Nelou má netradičního vypravěče: je jím byt, do něhož se mladý pár společně nastěhuje. Vypravěč má velkou terasu, zakládá si na svém atypickém půdorysu a s lidskými osudy zatím nemá mnoho zkušeností. Je však bystrým pozorovatelem a neunikne mu nic z toho, co jeho první majitelé prožívají. A když se občas vytočí, dokáže vypustit vodu z trubek nebo vyhodit pojistky. Nela sní o velké roli, Leonard právě opustil dobře placenou práci v herním studiu a touží prorazit s vlastní hrou. Když se kvůli napjatému rozpočtu rozhodnou vzít do podnájmu kamaráda Lukáše, začne se jejich život ubírat úplně novým směrem…


Pravidla soutěže:
Soutěž o vánoční pohodové čtení od Knižního klubu probíhá od pondělí 18. prosince do neděle 24. prosince.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

4 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají jednu z výše uvedených knih od Knižního klubu: Veselé Vánoce, Terezko nebo Věci mezi lidmi a byty.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 18. prosince, výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 23. prosince 2023 na  adresu Zásilkovny uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Knižního klubu
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !