Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.07. 2024
Dnes má svátek Věroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapojte se do soutěže o gurmánské chvíle se značkami Pâtifu a Vegi Steak

12.02. - 18.02. 2024 | Aktuální soutěže

paštiky Patifu


















Rádi byste s každou svojí svačinkou do práce, školy nebo na výlet zažili ty správné delikátní chvíle? Hledáte neustále inspiraci, čím si ozvláštnit jídelníček? Pak jsou pro Vás tofu paštiky Pâtifu a nové rostlinné Svačinky Vegi Steak nejen na vidličku to pravé.

Produkty značky Pâtifu a Vegi Steak vyrábí v Kladně malá rodinná firma s více než 30ti letou historií. Receptury neobsahují GMO, glutamáty, umělá aromata ani konzervanty. VETO ECO s.r.o. se tak snaží naplnit svoji myšlenku přispět k tomu, aby lidé kráčeli svojí cestou ke zdraví s větší radostí.
svačinky Vegi Steak




























Pravidla soutěže:
Soutěž o gurmánské výrobky od Pâtifu a Vegi Steak probíhá od pondělí 12. února do neděle 18. února.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá 3 nejprodávanější paštiky Pâtifu v roce 2023 (delikates, gourmet, s hlívou) a všechny 3 nové Svačinky od značky Vegi Steak (s vytuněným, vykrůtěným a vyuzeným tofu).


Vyhodnocení soutěže proběhne dne  19. února 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 15. března 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách www.patifu.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !