MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapojte se do Veggie Challenge a soutěžte o balíčky lahodných produktů

5.02. - 11.02. 2024 | Aktuální soutěže
rostlinné jídlo do Veggie Challenge
















Tápete nad tím, jak jíst každý den pestře a přitom bez masa? Je pro vás rostlinné vaření příliš obtížné? Chcete se ujistit, že budete mít dostatek všech živin? Právě díky Veggie Challenge bude vaše veggie cesta jednodušší.
výhry Proveg

Veggie Challenge je 30denní výzva, pro všechny, kdo chtějí prožít svůj měsíc rostlinněji. Při registraci si můžete zvolit vlastní obtížnost: 30 dní veganství, 30 dní vegetariánství nebo 30 dní méně masa. Po dobu následujících 30 dní pak budete dostávat pravidelné denní e-maily, které obsahují recept dne, článek dne a také produkt dne. Navíc jsou v záhlaví každého e-mailu pravidelně aktualizovány informace o tom, kolik jste za dobu účasti ve výzvě ušetřili životnímu prostředí i životů zvířat. Veggie Challenge má i vlastní aplikaci a tak plnění výzvy bude ještě větší zábava!

Do soutěže o Veggie Challenge balíčky se můžete zapojit také registrací do výzvy na stránkách www.veggiechallenge.cz a na Instagramu ProVeg Česko. Soutěží se přímo na profilu @proveg.cz pod soutěžními příspěvky.


Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky lahodných veganských produktů probíhá od pondělí 5. února do neděle 11. února. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíčky lahodných veganských produktů od ProVeg Česko.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 12. února 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. března 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách ProVeg Česko
ve článku Jak velký dopad může mít vaše zapojení do Veggie Challenge?
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !