Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zasoutěžte si o vitamín D a Omega Marine Rybičky pro děti

13.09. - 19.09. 2021 | Aktuální soutěže
NaturaMed





Slunečné počasí se k nám s počátkem školního roku vrátilo, ale podzim se pomalu začíná hlásit o slovo. Abychom mohli my i naše ratolesti zůstat zdraví i během nadcházející sezóny, je potřeba se na ni řádně připravit. Teď je totiž ideální čas, abychom zapracovali na podpoře imunity celé rodiny, která pracuje jako náš vnější i vnitřní štít.

Jak efektivně podpořit imunitu v průběhu babího léta?
Babí léto nám nabízí krásné počasí vhodné pro pohybové aktivity. Zdravá a vyvážená strava, dodržování pitného režimu a dostatek pohybu jsou základními pilíři zdraví. Je nutné nezapomínat také na pravidelnou spánkovou hygienu. Nápomocné nám může být také sluneční záření zářijového sluníčka, které pomáhá našemu tělu se syntézou vitamínu D. Ten je totiž zásadní pro naši imunitu, avšak dle statistik devět z deseti Čechů má ve svém jídelníčku nedostatek tohoto slunečního vitamínu.

Vitamín D3 Vita SolarisJak nám může pomoci sluneční vitamín?
Vitamín D má důležitou funkci v udržování minerální harmonie v našem těle. Podílí se na vstřebávání fosforu a vápníku a udržuje jeho normální hladinu v krvi. Přispívá ke správnému vývoji kostí, normální funkci svalů a také k mineralizaci zubů. Déčko má také důležitou roli v podpoře naší imunity. Podle nejnovějších průzkumů pomáhá adekvátní hodnota vitamínu D v krvi s aktivací imunitních procesů.

Jaké jsou nejlepší zdroje vitamínu D?


Kormě slunečního záření můžeme tvorbu déčka podpořit také vhodnými potravinami. Skvělým zdrojem vitamínu D je olej z tučných mořských ryb. Nicméně spotřeba ryb v ČR je velmi malá. Navíc z potravy je možné doplnit pouze 5 až 10 procent z celkového potřebného množství. Odborníci tedy doporučují dodávat do těla vitamín D pomocí kvalitních doplňků stravy. Vhodnou suplementací může být Vitamín D3 Vita Solaris, který se vyrábí v Norsku a obsahuje nejvyužitelnější formu vitamínu D – tzv. vitamín D3. Vitamin D3 je forma vitaminu D, která se tvoří, když je pokožka vystavena slunečnímu záření, a výzkumy ukazují, že právě tato forma se do těla nejlépe vstřebává. Už 1 tableta přípravku Vitamínu D3 Vita Solaris obsahuje 25 mikrogramů vitamínu D3, tedy doporučenou denní dávku. Pravidelné užívání vám tedy zajistí adekvátní hladinu vitamínu D po celý rok. Suplementaci vitamínu D můžete navíc získat na celý rok zdarma.

Vitamín D na celý rok zdarma totiž nabízí firma NaturaMed, která rozeslala již přes 500.000 jeho ročního balení. Pokud i Vy chcete využít této příležitosti, stačí kliknout sem a objednat si roční balení zdarma. Po uhrazení poštovného 49 Kč dorazí balíček přímo do schránky – bez dalších závazků.Omega Marine Rybičky pro děti


Pravidla soutěže:
Soutěž o vitamín D a Omega Marine Rybičky pro děti probíhá od pondělí 13. září do neděle 19. září.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají vitamín D a Omega Marine Rybičky pro děti na podporu zdraví celé rodiny.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 20. září 2021 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. října 2021 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Odpověď najdete na stránkách doplňků stravy NaturaMed
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !