Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zasoutěžte si s námi o doplňky stravy od společnosti NaturaMed

10.05. - 16.05. 2021 | Aktuální soutěže
Výkon, síla a energie – to jsou tři hlavní atributy, které charakterizují moderního muže. Pro žádného muže ale není jednoduché udržet si v průběhu života stále stejný elán a vitalitu. Navíc, po třicátém roce života začíná mužům klesat hladina testosteronu a jeho úbytek je spojen i s celkovým poklesem psychické i fyzické výkonnosti a energie.

Testosteron je mužský pohlavní hormon zodpovědný za vývoj mužských rysů a za produkci spermií. Jeho hladina je nejvyšší v období dospívání. Po třicítce začíná pomalu klesat, a to v průměru o 1 až 2 % ročně. Tento proces se v průběhu stárnutí zintenzivní – muži si v tomto období prochází obdobou ženské menopauzy, tzv. andropauzou. Ta se může projevovat úbytkem energie, špatnou náladou, pomalejším metabolismem, slabší výkonností či sníženou smyslností. Celkové zpomalení a sedavější způsob života spojený s aktuální situací, kdy trávíme doma více času než obvykle, může být ve spojení s pomalejším metabolismem příčinou přibírání na váze. 

NaturaMed
S přicházejícím jarem přichází i větší chuť být aktivní. Je dobré této chuti využít a začít opět kultivovat pravidelnou fyzickou aktivitu a tím také nastartovat svou energii. Kvalitní spánková hygiena, pravidelný pitný režim a zdravá strava – všechny tyto činnosti nám k přílivu nové energie mohou pomoct.

Muži mohou právě v tomto období začít s podporou udržování stálé hladiny testosteronu, jenž může pomoci předcházet projevům andropauzy, a celkově pomoci udržet psychickou i fyzickou výkonnost. Skvělým řešením může být pravidelné užívání vysoce kvalitního doplňku stravy ProMan Plus, jenž obsahuje 12 přírodních látek, které ve vzájemné kombinaci efektivně a bez vedlejších účinků podporují udržení hladiny testosteronu. Látky jako ženšen, rozchodnice růžová a pískavice řecké seno užívají po celém světě miliony mužů, jímž nejsou zdravotní příznaky spojené s poklesem hladiny testosteronu a s mužským přechodem lhostejné.

ActiveFem je zcela unikátní produkt sestaven z přírodních aktivních látek. Jeho zvláštnost spočívá v působení směrem zevnitř těla ven. Aktivní složky působí v hlubších vrstvách kůže, dodávají jí elasticitu, a tím redukují vrásky.
produkty Naturamed




Pravidla soutěže:
Soutěž o doplňky stravy od společnosti NaturaMed probíhá od pondělí 10. května do neděle 16. května 2021.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají párový balíček obsahující dvouměsíční kúru doplňku stravy ProMan Plus (60 tablet) v hodnotě 1 198 Kč a měsíční kúru doplňku stravy pro ženy ActiveFem (60 tablet) v hodnotě 499 Kč.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 17. května 2021 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. června 2021 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu naleznete na stránkách doplňkuk stravy  PROMAN
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !