Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Získejte přípravky Naturevia s brusinkami a D-manózou!

15.05. - 21.05. 2023 | Aktuální soutěže
Konečně máj, lásky čas! Ale pozor, romantické sezení na chladné zemi či koupání během prvních letních dnů může skončit nepříjemnostmi. Pokud jste náchylní k tzv. letním potížím, snažte se rizikům vyhnout a mějte pro jistotu dobře vybavenou domácí lékárničku. Soutěžte s námi a získejte do ní doplňky stravy NATUREVIA, které vám pomohou udržet zdravé močové cesty.

Síla brusinek a manózy


Nejedna žena zná důvěrně řezání a pálení při močení, které jsou prvními signály problémů. Pokud se objeví, je potřeba se rovnou vrhnout do boje.

Naturevia UroPerfect Manóza RapidV něm vám pomůže komplexní přípravek Naturevia UroPerfect Manóza Rapid, který obsahuje brusinky, D-manózu, extrakt ze zlatobýlu a vitamin D, jenž podpoří imunitu. Spojení D-manózy a brusinek je velmi důležité, jelikož společně mohou ještě účinněji bránit přilnutí bakterií E.coli na sliznici močových cest. Zatímco D-manóza působí rychle, brusinky naopak dlouhodobě. Zlatobýl pak přispívá ke zvýšení vylučování moči, takže pomůže nebezpečné bakterie z těla vyplavit a tím zabrání jejich řádění. Také podporuje správnou funkci močových cest. Doplněk stravy je bez barviv, cukru i umělých sladidel a je balen v praktických sáčcích, jejichž obsah stačí smíchat s trochou vody a vypít. Takže díky němu zvýšíte příjem tekutin a právě dostatečná hydratace je pro zdraví močových cest zásadní.


Když chcete udělat něco navícNaturevia Mega Brusinky


Jestli o sobě víte, že vám stačí málo a problém je na světě, pak vsaďte na prevenci. Dodržujte rady odborníků. Neseďte na studeném, abyste neprochladli. Nezůstávejte v mokrých plavkách a dostatečně pijte. V rizikovém období pak můžete užívat ještě preparát s brusinkami. Jako pojistku můžete využít doplněk stravy Naturevia Mega Brusinky, jenž obsahuje extrakty z kanadských brusinek a zlatobýlu, takže podporuje přirozenou obranyschopnost a tím i správnou funkci močového měchýře a dolních močových cest. Zároveň přispívá k tvorbě moči a tím pomáhá vyplavovat bakterie z močových cest.

Díky této dvojici přípravků získáte z přírody to nejsilnější a potížím byste měli předejít. Pokud se přesto letní potíže objeví, budete mít aspoň po ruce první pomoc.  


Pravidla soutěže:
Soutěž o přípravky NATUREVIA s brusinkami a D-manózouprobíhá od pondělí 15. května do neděle 21. května 2023.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček s doplňky stravy NATUREVIA, který obsahuje UroPerfect Manóza Rapid a Mega Brusinky v hodnotě 800 Kč.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 22. května a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. června 2023 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Správnou odpověď naleznete na stránkách doplňků stravy NATUREVIA
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !