Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Speciální vydání kompletu Letopisů Narnie

23. 06. 2008 | Knižní tipy
Název knihy: Narnie – komplet 1. – 7. díl - box
Autor: C.S. Lewis
Vydal: Fragment
Přeložila: Veronika Volhejnová
Cena:  899 Kč
Formát knih: 117 x 174 mm, brož.
Formát kazety: 140 x 117 x 180 mm
Pro čtenáře od 9 let

Fenomén Narnie přináší nové souborné vydání! Komplet všech sedmi dílů Letopisů Narnie v dárkové kazetě s filmovým designem Prince Kaspiana. Prožijte dobrodružství v zemi obrů, trpaslíků, kentaurů a dalších tajemných bytostí. Poznejte historii Narnie od jejího vzniku až po poslední bitvu. Souborné vydání světového bestselleru je tím nejlepším dárkem pro mladé čtenáře!


Princ Kaspian na stříbrném plátně v Česku!


Letopisy NarnieČtěte také:
Letopisy Narnie: Princ Kaspian


Všem fanouškům fantasy příběhů Letopisy Narnie se nabízí jedinečná možnost porovnat filmové zpracování dalšího příběhu Letopisů s jeho knižní podobou. Velkofilm Princ Kaspian má filmovou premiéru v českých kinech 19. června 2008.

Nakladatelství Fragment nezůstalo pozadu s filmovým zpracováním v pořadí druhého příběhu Letopisů a nabízí všem fanouškům tohoto fantasy fenoménu celý komplet Letopisů Narnie v dárkovém boxu, jehož obal je potištěn právě motivy z filmu Princ Kaspian!

Letopisy NarniePrvní díl slavných Letopisů s názvem Čarodějův synovec, vydalo nakladatelství Fragment v říjnu 2005 a poté následovaly další jednotlivé díly: Lev, čarodějnice a skříň, Kůň a jeho chlapec, Princ Kaspian, Plavba jitřního poutníka, Stříbrná židle a Poslední bitva. Od loňského roku jsou na knižním trhu navíc kromě jednotlivých dílů i celé komplety (všechny díly v jedné knize i všech sedm dílů v dárkovém boxu s dvojím motivem, první s fotografiemi z filmu Lev, čarodějnice a skříň a druhý s potiskem Prince Kaspiana.)

Že se Letopisy Narnie těší velké oblibě čtenářů, svědčí čísla prodaných výtisků, kterými řadí všechny tituly mezi bestsellery. Vzhledem k neustálé poptávce a úspěšnosti všech dosud vydaných titulů této letopisové řady realizovalo nakladatelství Fragment již několikrát jejich dotisky.  Od vydání jednotlivých knih až do současné doby bylo prodáno přes 220 tisíc ks výtisků Letopisů Narnie.


Zdroj: FRAGMENT

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice