Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šperk na Den svatého Valentýna

2. 02. 2022 | Pro ženy
-Komerční sdělení-

Tento kouzelný den si připomínáme vždy 14. února a to květinami, zamilovanými přáníčky nebo nejrůznějšími dárky. Velice oblíbeným darem se čím dál častěji stávají zlaté šperky.

Komu šperky kupujete?


Jistě chcete svým dárkem co nejvíce potěšit, proto se zamyslete nad určitými rysy osoby, kterou chcete obdarovat. Všímejte si například jestli nosí výrazné nebo jemné šperky a doplňky. Zda si libuje ve žlutém nebo bílém zlatě či jaké má koníčky.

Muži nelpí na přílišné zdobnosti a doplňcích, tak jako ženy. Mají rádi masivnější šperky, které podtrhnou jejich mužnost a sílu. Povrchová úprava pánských šperků bývá hladká lesklá bez zdobných prvků. Muži jednoduše upřednostňují funkčnost před okrasou.

https://www.goldstore.cz/nausnice/ze-zlata/Šperky z lásky i pro potěchu


Šperk, s kterým nikdy nešlápnete vedle jsou zlaté náušnice. Drtivá většina žen nosí náušnice každý den a některé jich mají hned několik. Opět se musíte řídit tím, co má vaše milovaná ráda. Má v oblibě spíše šperky v kovově bílém lesku? Potom jsou jasnou volbou náušnice z bílého zlata. Nejste si jistí s barevností drahých kamenů, držte se osvědčené neutrální bílé barvy. 

K tzv. klasice patří zlatý přívěsek srdce, který mohou zdobit barevné nebo bílé kamínky. Vyjádříte tak dostatečně své city, a navíc vykouzlíte úsměv na tváři. K vyhledávaným motivům patří samozřejmě také anděl, čtyřlístek, nekonečno a nebo drobný klíček od vašeho srdce. Pokud však víte o šperku, který si žena vysnila, neváhejte a kupujte dle jejího vytouženého přání.

Ženy to při pořizování šperků pro pány mají vždy o něco těžší. Vybíráte-li něco pro svou mužskou polovičku, doporučujeme sáhnout po řetízku nebo náramku. Karabinové zapínání je u masivních šperků téměř nutností. Bývají o poznání těžší, než šperky dámské. Přívěsek znamení zvěrokruhu je dalším kouskem vhodným pro muže.

Jak udělat tento den nezapomenutelným?


Chcete-li svou vyvolenou požádat o ruku, Den svatého Valentýna je pro tento okamžik jako dělaný. Je ovšem zapotřebí určitá dávka odvahy. Velkou výhodou je, že si datum výročí budou lehce pamatovat i muži.

Zásnubní prsten, s kterým muž poklekne před svou milou, by měl okouzlit na první pohled. Nepsaným pravidlem je, že by prstenu měl dominovat jeden hlavní kámen, který je obvykle čiré bílé barvy. Diamant nebo zirkon, to už je na vaší volbě.
šperky ke dni svatého Valentýna

Květina na závěr


Pánům doporučujeme pořídit k dárku i květinu, která potěší snad každou z nás. Radou na závěr je, aby jste se vždy řídili svým srdcem. Už jen pomyšlení na to, že si na svůj protějšek takto vzpomenete a chcete ho potěšit, je zaručeným důkazem vaší lásky.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Šperk na Den svatého Valentýna:

Šperk na Den svatého Valentýna
Šperk na Den svatého Valentýna
Šperk na Den svatého Valentýna
Šperk na Den svatého Valentýna
Šperk na Den svatého Valentýna
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !