Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

StreetDance 2 je zpátky - opět ve 3D

1. 05. 2012 | Filmové novinky
Po fenomenálním úspěchu prvního dílu StreetDance 3D přichází na taneční parket kin jeho zbrusu nové pokračování StreetDance 2. Znovu nás film StreetDance 2 bude překvapovat novou a neotřelou kombinací tanečních stylů, které by si jen málokdo dokázal představit spolu na jednom tanečním parketu.

Na známých místech celé Evropy se odehrávají taneční fúze, které svět ještě neviděl. StreetDance 2 je větší, lepší, odvážnější a hlavně zpět a zase ve 3D! Tanečník Ash (Falk Hentschel) je samotář, který cestuje a soutěží ve streetdance. Snaží se být tím nejlepším z nejlepších a jeho snem je vyhrát Světový šampionát a porazit svého největšího rivala Vince z taneční skupiny Neporazitelní.

Street Dance 2Šance se blíží - tito trojnásobní šampióni budou brzy vystupovat v Paříži. Ash hned vyráží hledat nejlepší tanečníky po celé Evropě, aby mohl sestavit novou taneční skupinu. Se vším mu pomáhá jeho nový kámoš Eddie (George Sampson). První jejich zastávkou je dánský Copenhagen, kde získají Eddieho starého kamaráda Stepha, dalším je Tino, kterého na pláži na Ibize obklopuje houf krásek.

Následuje Skorpion ze Švýcarska, Bam Bam z Amsterodamu, Kill a jeho bratranec Junior z Berlína. V Londýně narazí na skupinu The Surge. Potom se vypraví do Prahy vyzvednout Terrabita, dalším tanečníkem je Ali z Lyonu a pak už jen Yo Yo a Legend z Říma. Jakmile je celé osazenstvo v Paříži, najdou si podnájem a navzdory několika maličkostem jsou všichni odhodlaní utkat se s Neporazitelnými.

Eddie a Ash se ještě zastavují v samém srdci Paříže a to přímo v podzemním klubu Salsa. Zde Ash poprvé vidí krásnou Evu (Sofia Boutella) tančící vášnivou salsu na pódiu tvořeném boxerským ringem a rozhodne se ji do své taneční skupiny zapojit. Evě se ten nápad nejdřív moc nezdá, ale nakonec souhlasí.

Spojení streetdance a vášnivé salsy nakonec probudí vzájemnou vášeň i v srdcích Evy a Ashe, ale co dál? Má vůbec narychlo spojená skupinka tanečníků z celé Evropy proti Neporazitelným šanci? To uvidíte v pokračování filmu s názvem StreetDance 2.

Premiéra filmu StreetDance 2
je naplánovaná na 10. 5. 2012!


Zdroj: Bontonfilm.cz

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !