Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Buď cool jako kočka

17. 07. 2020 | Knižní tipy
Název: Buď cool jako kočka
Autor: Stéphane Garnier
Překladat: Jitka Řihánková
Nakladatelství: Jota
Datum vydání: 2020
Formát: 145 x 215 mm
Vazba:  Brožovaná
Počet stran: 174 stran
Cena: 238 Kč


Jak najít své pravé já, vycházet s rodiči, mít super kamarády a být v pohodě. Staň se superhrdinou svého života! Víš, které zvíře na světě je nejvíc cool? To určitě neuhodneš! Je to… KOČKA. Chceš být jako ona? V pohodě na duši i na těle? Nedělat si zbytečné starosti, užívat si života a kamarádů?Přichází Ziggy, kocour, který má samé dobré nápady, umí mluvit a poradí ti, jak vyřešit tvá trápení. Zkrátka abys byl šťastný jako kočka.

Buď cool jako kočkaOriginální a optimistická knížka pro mládež inspirovaná bestsellerem Chovejte se jako kočka. Je určena čtenářům od 9 let a obsahuje jednoduché a rozumné rady. V 18 různých situacích se Ziggy stává čtenářovým parťákem a koučem a učí ho žít jako kočka: být oblíbený, netrápit se nedůležitými věcmi, být samostatný a v pohodě, porazit nesmělost a obejít se bez mobilu, být (občas) milý na rodiče.

O autorovi knihy Buď cool jako kočka:


Stéphane Garnier je muž mnoha profesí, pracoval mj. jako zvukař v USA, truhlář, webmaster, účetní, zpěvák, prodavač, realitní makléř, třídič balíků, satirik, bloger, spisovatel… Je autorem několika většinou satirických knih, např. La lutte, c'est classe, Perles de People, Perles de Politiques, Légendes à la con, Super radin. Knížku Chovejte se jako kočka inspirovanou životem s milovaným kocourem Ziggym odhodlaně napsal za tři týdny a povzbuzen jejím úspěchem a moudrostí „kočičího tajemství“ přišel s dalším pokračováním. Se Ziggym bydlí na lodi v Lyonu.


Knihu Buď cool jako kočka zakoupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Jota.

Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Buď cool jako kočka:

Buď cool jako kočka
Buď cool jako kočka
Buď cool jako kočka
Buď cool jako kočka
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !