8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

DUKANOVA DIETA - Jak rychle a přitom trvale zhubnout

21. 05. 2012 | Knižní tipy
Název knihy: Dukanova dieta
Autor: Dr. Pierre Dukan
Nakladatelství: ??
Formát: 125 x 200 mm
Rok vydání: 2012
Počet stran: 298
Cena: 259,- Kč

Podle francouzského lékaře Pierra Dukana je možné v krátkém čase shodit na váze a vlastní kázní se ubránit obávanému jojo efektu. Více než 13 milionů lidí mu dává za pravdu. Mezi nimi například herečka Jennifer Lopez, modelka Gisele Bundchen, či současná ikona ženské krásy Kate Middleton.

Dukanova dietaDieta, při které navíc nebudete hladovět, se jmenuje Dukanova a dělí se do čtyř fází. První dvě vás zbaví kil, druhé dvě novou váhu stabilizují. Geniální? Ano, a přitom jednoduché. Ostatně, posuďte sami.

Když doktor Dukan svoji dietu před deseti lety v knize Neumím hubnout poprvé zveřejnil, stal se z ní rázem bestseller. Od té doby vyšla Dukanova dieta v mnoha jazycích, na češtinu ovšem celých deset let trpělivě čekala. „Kamarádka z Krakowa mi koupila Dukanovu dietu v polštině. Hubnula jsem se slovníkem v ruce, protože české vydání tu nebylo. Překvapilo mě, kolik jídla jsem si mohla dovolit, rozhodně jsem hlady netrpěla,“ vysvětluje čtyřicetiletá Jana M. z Pardubic (-9kg).

Karbanátky i tvarohový koláč

Dukan ve své originální dietě skutečně nenutí k hladovění. Samotné období váhového úbytku dokonce trvá jen pár dní. Jde jen o to, pracovat vhodně s přísunem bílkovin a (ne)přísunem cukrů. Jenže zatímco byste čekali hubnoucí muka hladovění a sladkého pokušení, už v první fázi budete překvapeni. Podle Dukanova jídelníčku začíná dieta krůtí kotletou a horší to rozhodně nebude ani ve dnech následujících. Karbanátky z drůbežího masa, tvarohový koláč, omeleta. Takový stůl vás čeká hned den druhý. Bílkovinový týden, v tom je tajemství úspěšného váhového lékaře z Francie.

Nezapomeňte se před tím vyfotit

V první fázi jste tedy odkázáni na bílkoviny v té nejčistší podobě. Telecí maso, drůbež, ryby, vaječné bílky. Ve druhé fázi přidáváte vybranou zeleninu a v jednoduchém, ale přísném režimu ji kombinujete. Ve zbývajících dvou fázích si svou novou váhu stabilizujete a naučíte si ji udržet trvale. Přebytečné kilogramy jsou touto dobou již pryč. Zní to jako vzorec z bílkovin a cukrů. On to vlastně takový vzorec skutečně je. Navíc po deseti letech vychází tento vzorec konečně v češtině. Zbavte se tedy pohodlně svých nadbytečných kilogramů. Nyní už bez slovníku. A nezapomeňte se před tím vyfotit. Potěšení se tím později znásobí.

Tuto knihu Dukanova dieta koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách Bux.cz
ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Tahle knížka se mi dostala do rukou přes mojí švagrovou, která ji začala dodržovat. No ty výsledky jsou ohromující! Rychle jsem se do knihy začetla a byla jsem jí nadšená - není to jen nějaká ubohá rychlovka, ale taková změna stylu stravování, což je jen ku porospěchu. Já sama vlastně takový způsob dodržuju, aniž bych to předtím věděla a nemohu si stěžovat, nijak si neodpírám a vidět to není... většinou Smajlík
A ještě bych chtěla dodat, že je to od nakladatelství NOXI
Obrázek uživatelky
profil
Toto není dieta, ale taková změna stravování, která vás neomezuje v jídle. Sama jsem ji vyzkoušela a mohu doporučit. Je pravda že se nejí žádné pečivo ale otrubové (recept je na netu)a to si můžete ochutit jak chcete a žádný sladkosti a ovoce, a jiné. Ale to není napořád.A hlad jsem teda neměla,jedla jsem víc než dřív, chce si o tom zjistit řádné informace.Je pravda že na někoho to působí jinak, zvlášť u žen po dětech a těch kteří jsou tlustí z přežrání. Myslet si že zhubnu bez vlastního přičinění je blbost, vždy se proto musí něco udělat.
Obrázek uživatelky
profil
1. Pokiaľ by to bol taký zázrak, ako sa píše, tak by autor dostal Nobelovu cenu a na svete by už za tie roky nebol ani eden človek s nadváhou.
2. Pri žiadnej diéte nasmiete hladovať !!! Inak je to zlá diéta. Pre trvalý úbytok hmotnosti latí : Čím častejšie sa je, tým lepšie. Mozog sa musí naučiť, že hladovať nebude a teda netreba robiť zásoby.
Obrázek uživatelky
profil
Nikdy bych takovou dietu nedržela ani náhodou.
Obrázek uživatelky
profil
není to ta zázračná dieta jak převažují vejce a černá káva? To je dieta jak stehno, do tý bych určitě nešla.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles