8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kočka na lovu

19. 10. 2009 | Knižní tipy

Název knihy: Kočka na lovu
Autor: Alexander Stainforth 
Nakladatelství: Daranus
Termín vydání: polovina srpna 2009
Vázaná s přebalem
Formát: 120x175 mm
Počet stran: 120 str.
Cena: 199 Kč

Kočka na lovu je sbírka deseti humorných příběhů o vztazích, nevěrách, zoufalých bojích s dietami a nekonečnému ujišťování se, že na velikosti skutečně nezáleží. Zoufalé boubelky, pubertální matky, škodolibé tchýně, nevěrné manželky – ti všichni a mnoho dalších postav knihy vás ujistí, že se život má brát s nadhledem a že je důležité umět se zasmát sám sobě.

Ukázka z knihy:

kocka-na-lovuMichal je sluníčko. Pořád na mě myslí, i když je v práci. Je úplně jinej, než ti předchozí. Ty zajímalo jen jediné. A na to já nejsem. Jsem slušná holka! Mě sex zajímá až po první hodině schůzky! A tak daleko jsem se s nikým ještě nedostala. Naštěstí. Aspoň jsem konečně narazila na toho pravého – na Michala, který mi právě poslal textovku.
A uz mi vubec nevadi, ze nemam tvoji fotku. Urcite jsi senzacni.
Najednou mě začalo trápit, jak mám udělat, aby nepoznal, že mám čtyřicet kilo nadváhy. I když … několikrát mi přece psal, že mu na postavě nazáleží. Ale i tak si raději vezmu ty krásné manšestrové hnědé kalhoty s kšandama, které mi dělají pěknou postavu. A možná přes ně přehodím dva pletené světříky, které zakryjí moje špeky! Pak už mi neodolá!

O autorovi:

Alexander Stainforth je mladý autor, který se ve svých knihách, vydaných nakladatelstvím Daranus - romány Lady Jane – osudem prokletá a Lady Jane – dítě naděje a thrillerem Tušení zla - představuje čtenářům již popáté, pošesté a posedmé. Své umělecké jméno přijal po předkovi z matčiny strany, který zde po druhé světové válce zapustil kořeny. Ovlivněn vyprávěním o svých anglických předcích, rozhodl se napsat romantický historický seriál o Lady Jane, ve kterém ožívají záblesky minulosti rodu Stainforthů. První díl psal v průběhu několika let střídavě v Anglii a Čechách, druhý již celý v Čechách… a počítá ještě se třetím.

Tuto knihu Kočka na lovu zakoupíte v knihkupectví a na internetových stránkách autora knihy.

Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Vůbec se mi tato kniha nelíbí. Nejsem žádná velká čtenářka, ale zrovna tahle knížka mi připadá neskutečně stupidní a laciné čtení
Obrázek uživatelky
profil
a je fakt pěkná Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
taky mě láká....Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkSmajlík hned ji musím mít, miluji takové příběhy.
Obrázek uživatelky
profil
Ráda si tu knihu přečtuSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles