Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lahodně s Ellou

6. 06. 2015 | Knižní tipy
Název knihy: Lahodně s Ellou
Podtitul: Úžasné přísady a neuvěřitelná jídla, které bude vaše tělo milovat
Autorka: Ella Woodward
Nakladatelství: Omega
Rok vydání: 2015
Vázaná vazba
Počet stran: 264
Formát: 170 x 234
Cena: 299 Kč

Lahodně s Ellou je zcela revoluční kuchařka. Je určena pro všechny, kteří se rádi dobře a zdravě najedí. Najdete v ní řadu výborných dezertů, rychlých jídel do ruky, lahodných dipů, pestrých salátů a samozřejmě lehkých hlavních jídel. Pokrmy z nich jsou jednoduché na přípravu a hlavně chutné. Příznivce zdravého životního stylu tak potěší přes sto originálních a zdravých receptů zpracovaných krok po kroku.
 
Filozofie Elly je vařit úžasná jídla, která si vaše tělo prostě zamiluje. Inspiraci Ella čerpá ze svých vlastních zkušeností a poznatků, které jí pomohly ke zlepšení zdraví. O tuto unikátní knihu byl mezi vyznavači zdravého životního stylu takový zájem, že v rodné Británii vyšlo již šest dotisků.

Lahodně s EllouO autorce knihy Lahodně s Ellou:


Ahoj,

jmenuji se Ella. Bylo skvělé zjistit, kolik z vás vaří a jí přírodní jídla se stejným nadšením jako já! Našim tělům tím prokazujeme obrovskou službu!

Založit blog bylo pro mě způsobem, jak se vypořádat s poměrně vzácnou nemocí s názvem syndrom posturální tachykardie. Lékaři ji u mě diagnostikovali v září roku 2011. Tato choroba měla zničující dopad na můj život. Nemohla jsem kvůli ní ani vyjít na ulici! Spala jsem 16 hodin denně, trápily mě nekonečné záchvaty bušení srdce, neustále mě sužovaly bolesti, nesnesitelné žaludeční potíže, bolení hlavy – a tak bych mohla pokračovat. Bylo to všechno, jen ne zábavné! Asi šest měsíců jsem se snažila nemoc léčit pomocí tradiční medicíny, ale na moje symptomy to nemělo téměř žádný dopad a 95% času jsem byla upoutána na lůžko.

Rozhodla jsem se tedy, že je čas vše od základu změnit. Začala jsem se zajímat o celostní medicínu a přírodní léčitelství. To mě přivedlo ke změně stravovacích návyků. Ze dne na den jsem se přeorientovala na stravu založenou na přírodních potravinách rostlinného původu. Zcela jsem přestala jíst maso, mléčné výrobky, cukr, lepek, rafinovanou stravu a chemická aditiva. Byla to pro mě změna o 180 stupňů. Před tím jsem nikdy nejedla ovoce ani zeleninu! Můj jídelníček se sestával ze zmrzliny, čokolády, arašídového másla, želé, müsli a těstovin.

Byla jsem závislá na cukru! Všechno, co najdete na mých stránkách, je výsledkem toho, co jsem se naučila a co vedlo k mému uzdravení. V žádném případě nejsem školená kuchařka. Jsem naprostý samouk a mé recepty jsou výsledkem mnoha pokusů a omylů!

V roce 2013 jsem získala magisterský titul v oboru historie umění na univerzitě St Andrews a poté jsem se vrátila domů do Londýna, kde pracuji na mnoha neuvěřitelně zajímavých projektech. Vydala jsem velmi úspěšnou aplikaci pro iPhone a Android (najdete ji na iTunes a Google Play). Pořádám kurzy vaření a setkání kulinářských klubů. Momentálně studuji přírodní dietologii na Vysoké škole přírodní medicíny. 


Tuto knihu Lahodně s Ellou koupíte v knihkupectví a na internetové stránce Nakladatelství Omega.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !