Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Partnerské horoskopy aneb Láska a sex podle hvězd

12. 09. 2011 | Knižní tipy
Název knihy: Partnerské horoskopy aneb Láska a sex podle hvězd
Autor: Jarmila Mandžuková
Nakladatelství: Brána Praha
Rok vydání: 2011
Pevná vazba
Počet stran: 196
Formát: 205 x 135 mm
Cena: 249 Kč  
 
O znameních zvěrokruhu bylo již hodně napsáno. Také v této knize najdete řadu známých věcí, se kterými jste se již někde setkali. Ale hlavním tématem knihy je svádění, první rande, manželství, rozvod, trochu erotiky…

Vyzkoušejte náš PARTNERSKÝ HOROSKOP.


Vztahy mezi lidmi, zejména ty partnerské, jsou velmi složité. Tak nějak předpokládáme a přejeme si, aby náš partner vnímal a uvažoval stejně jako my. Metodou pokusů a omylů, které se neobejdou bez bolestných prožitků, pak poznáváme, že tomu tak není. Malým pomocníkem vám může být tato kniha, pomocí které můžete lépe poznat sami sebe, pomůže vám odhalit povahu vašich manželů, druhů či milenců, nastíní vám, ve kterých oblastech bude mezi vámi panovat shoda, a naopak, kde vaše postoje budou na sebe narážet, a především, co vše se v tom dá dělat. Pevně věřím, že vyzbrojeni tímto poznáním budete schopni větší tolerance, úcty, pochopení a především lásky.

Ukázka z knihy

Partnerské horoskopy aneb Láska a sex podle hvězd:


Láska ve znamení Blíženců

21. května - 21. června
Živel: Vzduch
Vládnoucí planeta:
Merkur
Kladné vlastnosti: Zručnost, všestrannost, vstřícnost, taktnost, sdílnost, diplomatičnost,   intuice, prozíravost, objektivní pohled na svět, přizpůsobivost
Záporné vlastnosti: Povrchnost, nespolehlivost, náladovost, nesoustředěnost, nestálost,  nepřesnost, intriky, pomlouvání, neukázněnost
(V individuálním horoskopu mohou ostatní planety a jejich vzájemné aspekty vlastnosti zesílit nebo zeslabit.)

Partnerské horoskopyJste zamilovaná do muže Blížence?
Fascinuje vás u muže kombinace jisté zdrženlivosti, šarmu a skrytého „ohně“?  Máte pocit, že jste se ještě nikdy nesetkala s tak zajímavým mužem? Váš milovaný muž je ale jedna velká  záhada, měla byste mít vždy na paměti, že máte co do činění se dvěma bytostmi najednou a smířit se s jeho nepředvídatelnou povahou. Budete si muset zvyknout na jeho proměnlivost a nejlépe uděláte, když se budete měnit zároveň s ním. On vedle sebe potřebuje mít inteligentní a duševně spřízněnou ženu, stejně zaujatou životem jako je on sám. Snažte se vše, tedy svoje jednání, city a vášně udržovat v lehké rovině a zachovejte si rozumný nadhled. Také od něho nečekejte vášnivé citové výlevy, budete to vy, kdo bude muset o vztah pečovat. Vynasnažte se chovat trochu tajuplně, být pro něho hádankou a naznačit vlastní skryté hlubiny. A nepřestávejte se záhadně usmívat jako Mona Lisa. To vše zvýší jeho žádostivost a zvědavost, bude si vás vážit a neopustí vás.
Muž tohoto znamení nebývá žárlivý, ale budete si muset zvyknout na jeho potřebu nezávislosti. Sám sobě velmi nerad přiznává, že je na někoho vázán. Má rád kolem sebe společnost a zajímavé lidi. To znamená, že také vy musíte být zajímavá (a veselá), jinak se začne nudit. Budete-li si ustavičně stěžovat, že je málo doma či že neuděl to či ono, jste na nejlepší cestě vašeho partnera ztratit. Ve vzájemné komunikaci doporučuji vyvarovat se dvojsmyslných řečí, rezolutních soudů a fanatických prohlášení. Pokud jste typ ženy, která touží po klidných a romantických večerech při svíčce a láhvi šampaňského, vyberte si raději jiného partnera (třeba domáckého Raka nebo Rybu), který vám vaše představy může uskutečnit. Od  Blížence se toho nikdy nedočkáte.
Zdá se vám po přečtení těchto řádek, že udržet Blížence ve vztahu bude strastiplná cesta? Máte pravdu, ale pokud budete svému partnerovi důvěřovat, a to z celého srdce, rád se svěří vašemu vedení, netroufá si jít životem sám a budete spolu šťastní. 

Jste zamilovaný do ženy Blížence?
Pokud milujete ženu Blížence, nesmíte v ní vidět pouhou ženu, ale především mnohostrannou osobnost nebo ještě lépe hned několik různých žen najednou. Má stejné potíže s vyjadřováním citů jako muž Blíženec, což je shodný problém všech vzdušných znamení, které se snaží svoje city potlačovat.
Potřebuje kolem sebe hodně lidí, rutina a stereotyp jí ubíjejí. Měl byste vědět, že hovory s muži pokládá za mnohem zajímavější než se ženami. Obrňte se proto trpělivostí a hlavně nežárlete! Také se jí nepokoušejte „svázat“, je to velmi svobodomyslná duše, která potřebuje  prostor. Je pro ni důležitý pocit, že je pro vás i přátele  nepostradatelná, ale také to od vás potřebuje často slyšet. Jejím uším určitě budou lahodit vaše vyznání lásky, ocenit dokáže i váš smysl pro humor.
Bývá často náladová, ale své nálady se nesnaží ovládat, ale naopak se jim plně oddává. Pokud se naučíte prodělávat s touto ženou všechny její přeměny a zvyknete si na složitost její povahy, určitě vám bude báječnou kamarádkou a dobrou hospodyní. Když budete potřebovat vyřešit nějaký problém, žena Blíženec vám bude trpělivou posluchačkou a možná vám také poskytne užitečné rady. A navíc, můžete být opravdu šťastný, protože žádné jiné znamení s ní nemůže soupeřit ve vynalézavosti v lásce.

Blíženec a manželství

Blíženci nesnášejí být svazováni. Potřebují k sobě partnera, který bude tolerantně snášet jejich proměnlivost a náladovost a nechá je volně dýchat. Je to logické, neboť Blíženci jsou první vzdušné znamení zvěrokruhu a potřebují ke svému životu hodně „vzduchu“.  Mimo to mají přímo panickou hrůzu z příliš velkého citového závazku. Jejich nestálost, neklid a    povrchnost se projevuje v lásce a manželství (přitahuje je vše nedosažitelné). Blíženci se zpravidla nežení či nevdávají pouze jedenkrát, ale čím později uzavírají manželství, tím je většinou delší doba jeho trvání. Je to zřejmě i tím, že teprve po čtyřicítce si dokážou více cenit zázemí rodiny a dobré pověsti.

… a nevěra!

Dar výřečnosti nabízí mužům Blížencům mnoho mimomanželských příležitostí, ale spíše povídají než jednají, neboť co se týká nevěry, nevybočují z průměru celého zvěrokruhu. Mají-li podezření na partnerčinu nevěru, chtějí si v první řadě o všem popovídat, i když je hodně pravděpodobné, že situaci „neustojí“ a podají žádost o rozvod. Ženy Blíženci rády flirtují a ať už klamou nebo jsou klamány, nikdy nedopustí, aby její chladnou hlavu ovládly silné emoce. Vždy hledají možnosti a snaží se začít znovu, podání žádosti o rozvod vidí jako poslední možnost.

S Blížencem před rozvodem

Blíženci jsou citliví na omezování svobody pohybu, děsí je hádky, nuda a stereotyp. Pokud se  rozhodnou k rozchodu, znamená to pro ně opravdu definitivní konec. Většinou nemají nadále trpělivost čekat, než proběhnou všechny právní rozvodové postupy, a ihned odcházejí.


Tuto knihu Partnerské horoskopy aneb Láska a sex podle hvězd koupíte v knihkupectví a na internetové stránce nakladatelství Brána.

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
určitě to bude zajímavé počteníčko
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles