8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sám sobě psychologem

17. 08. 2009 | Knižní tipy
Název knihy: Sám sobě psychologem (3. doplněné vydání)
Autoři: PhDr. Tomáš Novák a PhDr. Věra Capponi
Nakladatelství: Grada
Rozměry: 14x21 cm
Rok vydání: 2003
Počet stran: 224 str.
Cena: 189,- Kč

Svoji psychiku máme zdánlivě na dosah. Iluzornost sebepoznání však většinou odhalíme v krizových osobních a mezilidských situacích, v momentech stresu a krize, kdy hledáme životní spokojenost a pokládáme si otázku, co od sebe a od svého života očekáváme, jaké jsou naše pravdivé motivace. Často si pak posteskneme „nevyznám se v sobě“ či „nevyznám se v něm“.

Osvědčená a úspěšná dvojice autorů již ve třetím, přepracovaném a doplněném vydání své knihy pomáhá čtenářům překonat úskalí na cestě sebepoznání, jež je nezbytné k harmonickému rozvoji osobnosti a k pocitu spokojenosti.
Sám sobě psychologem
Nové vydání publikace čtenáře informuje o základních vlastnostech lidské psychiky, o měření inteligence, emocích, náladách, asertivitě, komunikaci s ostatními lidmi a také nabízí několik relaxačních technik. Formou rozmanitých cvičení a her má každý šanci naučit se lépe orientovat ve vlastních motivech a cílech. Nově je zařazena kapitola o asertivitě v manželství a o manželském a rodinném poradenství.


-    Testy sebepoznání
-    Relaxační techniky
-    Asertivní komunikace
-    Jak si nezkazit náladu

Tuto knihu Sám sobě psychologem zakoupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Grada.

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
chodím k psycholožce,nestydím se za to.Opravdu je nás hodně.Nechci se cpát všelijakými léky,je lepší si o všech problémech povídat s někým,kdo vás chápe.
Obrázek uživatelky
profil
Dneska bere tolik lidí léky na psychiku, že kdyby se to tak bralo tak je přes 1/2 národa "bláznů". Na ,kterékoliv jiné oddělení půjdete, tak jste nemocný a je to v pořádku, ale když jdete k psychologovi a nebo k psychiatrovi,tak jste snad taky nemocní. Já nevím, že v 21. století tohle lidi ještě nechápou.Nikdo neví co ho v životě postihne.
Obrázek uživatelky
profil
se pořád ještě hodně lidí stydí jít k psychologovi, je tato publikace velmi užitečná. Myslím si, že bez asertivity a dobré nálady nám ke spokojenosti může vždycky něco chybět.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles