Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zoufalky s.r.o. Aneb rande jak cyp

22. 03. 2023 | Knižní tipy
Název:
Zoufalky s.r.o. Aneb rande jak cyp
Autor: Ivana Hlubinková Kožmínová
Datum vydání: 1/ 2023
Nakladatelství: Pointa
Formát: 145 × 205 mm, 254 g
Počet stran: 200
Vazba: brožovaná
Cena: 219 Kč

„Pokud někdy svěsím hlavu, tak jenom proto, abych obdivovala své lodičky.“ Společné motto žen, kterým je lehce přes třicet, jsou úspěšné, krásné, inteligentní a zatraceně sexy. Očekávají lásku, něhu, dobrý sex a trochu toho finančního zabezpečení. A zatím se jim do cesty připletli jen chlapi bez charakteru, peněz, a hlavně bez koulí. Jak a kde potkat toho pravého? Sarkastický, a hlavně pravdivý příběh žen, které vzaly budoucnost do svých rukou a vydaly se na lov pana Božského. Kam zmizeli muži s velkým M? Je možné potkat lásku v českých seznamkách?

O čem se v knize Zoufalky s.r.o. Aneb rande jak cyp píše:


Zoufalky s.r.o. Aneb rande jak cypNymfomanka Džejn, naivní učitelka Lenka, rozvedená Žofie a jejich společné kamarádky. Nejen tyto postavy ztělesňují všechny nešťastné ženy hledající lásku na celý život. Co všechno jsou pro to ochotny podstoupit? Plastické operace, liposukce, tetování? Že to není tak jednoduché, jak si představovaly, zjistí velmi rychle. Do vztahů se jim hrnou pouze alkoholici, muži v exekuci nebo sexuální predátoři. Jak se vyrovnají se zneužitím, krádežemi nebo chorobným lhaním? Jednoduše. Ženská pomsta je ten nejsladší pokrm pro duši.

Pro koho je kniha Zoufalky s.r.o. Aneb rande jak cyp určena?


Pro ženy, které hledají nebo už nalezly lásku. Zároveň i pro muže, kteří díky ní získají náhled do ženského myšlení a tužeb.

Proč knihu autorka napsala


„Zoufalky“ vznikly z potřeby vnitřního pnutí v období covidového věznění. Z nudy a zoufalství začala autorka psát lehce sebeironické smyšlené i pravdivé příběhy a zahlcovala jimi své blízké. Zpočátku se bavili, smáli a reakce byly velmi kladné. Pak se začali vyjadřovat, ať už jim dám pokoj, udělá z toho knihu a pak jim to pošle vše najednou. Když hledala spojovací linku, napadlo ji použít zážitky kamarádek, ale i její vlastní, z hledání životních partnerů. To, co vypadá nejnepravděpodobněji, je obyčejná pravda. To, co nám život servíruje, je dost často k neuvěření.

O autorce knihy Zoufalky s.r.o. Aneb rande jak cyp:


Je povoláním trenérka sportovního aerobiku, lektorka posilovacích lekcí a jógy pro ženy. Tanec a veškerý kultivovaný pohyb je její životní vášní. Jejím velkým koníčkem je konzumovat nezdravé jídlo, pít dobré víno, domácí slivovici a poslouchat klasickou hudbu. Přesto, nebo právě proto, se dovede odvázat a satiricky, s nadhledem a lehkou krutostí hodnotit. A to nejen životy lidí blízkých, ale i sebe.


Tuto knihu Zoufalky s.r.o. Aneb rande jak cyp zakoupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Pointa.cz.


Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Zoufalky s.r.o. Aneb rande jak cyp:

Zoufalky s.r.o. Aneb rande jak cyp
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !