Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.05. 2024
Dnes má svátek Emil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kultura

Divadlo ABC chystá premiéru TRISTANA A ISOLDY

Divadlo ABC chystá premiéru TRISTANA A ISOLDY
19. 02. 2008 Kultura
V rolích tragických milenců uvidíme Jakuba Prachaře se Zuzanou Kajnarovou. Legendu o lásce na život a na smrt, patřící ke klíčovým eposům kultury, uvidíme od 5. dubna v pražském Divadle ABC, kdy má nová inscenace premiéru …více»

CD pro tento týden - Happy Valentine

CD pro tento týden - Happy Valentine
10. 02. 2008 Kultura
Pro všechny, kteří chtějí cit vyjádřit „květinou a CDčkem“ jsme připravili tuto exklusivní kolekci „zamilovaných skladeb pro všechny zamilované“. Doufáme, že potěší posluchače nejenom jeden den v roce – na Sv. Valentýna. …více»

Jiřina Jirásková stále exceluje v divadle i v televizi

Jiřina Jirásková stále exceluje  v divadle i v televizi
30. 01. 2008 Kultura
Od května 2007 Jiřina Jirásková exceluje v titulní roli představení Příliš drahá Mathilda>, které uvádí pražské Divadlo Blaník. V poslední době ji diváci mohou vidět v televizním seriálu POJIŠŤOVNA ŠTĚSTÍ. …více»

Divadlo ABC uvede Hrabalovy Postřižiny

Divadlo ABC uvede Hrabalovy  Postřižiny
29. 01. 2008 Kultura
Spravovat nymburský pivovar, dbát na kvalitu piva a k tomu neustále hlídat krásnou, leč snad až příliš živou manželku je věru náročný úkol. A když se k tomu přidá ještě příjezd neméně živého a neposedného bratra, Pepina, panu správci z toho …více»

BABYFEST 2007

BABYFEST 2007
29. 01. 2008 Kultura
Festival Babyfest rockových kapel, ve kterých hrají dívky a ženy, letos přivítá návštěvníky již pátým rokem. Uskuteční se ve čtvrtek 18. října a v pražském klubu Retro Music Hall (Francouzská 4, Praha 4). Začátek Babyfestu je v 19:00 hodin.  …více»
 

Nejšťastnější ze tří jsou v Divadle Palace

Nejšťastnější ze tří jsou v Divadle Palace
25. 01. 2008 Kultura
Divadelní hra Eugéna Labiche Nejšťastnější ze tří se po letech dočkala svého návratu. Postavy této komedie ztvární mimo jiné Ivan Řezáč, Simona Postlerová, Kamil Halbich, Michal Dlouhý a další. …více»

Mistrovství České republiky v tanečním sportu 2008 - latinskoamerické tance

Mistrovství České republiky v tanečním sportu 2008 - latinskoamerické tance
22. 01. 2008 Kultura
Mistrovství České republiky v tanečním sportu 2008 – v latinskoamerických tancích se koná 26. ledna 2008 od 10 do 22 hodin v basketbalové hale Sparty, Nad Královskou oborou 51, Praha 7.  …více»

Aneta Langerová se připravuje na jarní turné

Aneta Langerová se připravuje na jarní turné
19. 01. 2008 Kultura
Na rádia přichází nový singl ANETY LANGEROVÉ z multiplatinového alba DOTYK. Na jaro zpěvačka připravila řadu koncertních vystoupení po klubech a kulturních domech.  …více»

MUŽ a SLUNCE jsou skvělý pár

MUŽ a SLUNCE jsou skvělý pár
17. 01. 2008 Ze společnosti
Charitativní společenský večer „MUŽ pro SLUNCE“, který se odehrál ve čtvrtek 17. ledna v pražském Grandhotelu Bohemia, ukázal, že cesta, jakou se spolupráce Nadačního fondu SLUNCE pro všechny a Manuálu Úspěšné Ženy je ta správná. …více»

Novoroční ohňostroj na webu zdarma

Novoroční ohňostroj na webu zdarma
13. 01. 2008 Kultura
Ohňostrojovou show si můžete připomenout shlédnutím záznamu ve dvou verzích lišících se kvalitou, opět jak na informačním serveru Pražské radnice, tak na pražském portálu, kde můžete znovu sledovat nádhernou podívanou  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !