Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zazpívej si na Ewa Tour 2008

6. 04. 2008 | Kultura
Mladá rockerka Ewa Farna na beznadějně vyprodaném premiérovém koncertě v rámci turné „Zazpívej si na Ewa Tour 2008“.

Ojedinělá rocková show v podání Ewy Farne se spoustou nejrůznějších efektů odstartovala prvním koncertem v Uherském Brodě v neděli  23.3.2008.
Před začátkem koncertu se někteří  příznivci Ewy marně snažili zakoupit  vstupenky na koncert, který byl již pár dní beznadějně vyprodán.

Ewa Farná
Fanoušci Ewy  se na koncertě v rámci jejího  prvního turné rozhodně nenudili.  Ewa, její kapela a všechny složky, které se podílejí na přípravě  a realizaci turné měli řádně nazkoušeno a tak  Ewa předvedla jedinečný a náročný program jak po stránce hudební, tak i po stránce nejrůznějších téměř akrobatických kousků,  hereckých scén  a převleků. Vše doplnila ojedinělá scéna a řada světelných efektů.

Bezesporu k nejzajímavějším momentům patřila pěvecká soutěž, ve které tři mladé protagonistky měly možnost vyzkoušet své pěvecké kvality  za doprovodu  kapely. Vítězka si pak zazpívala i s Ewou na jednom pódiu. Ewa tak naplnila i podtitul turné „Zazpívej si na Ewa Tour 2008“.

Ewa FarnáZejména v akustické části Ewa dakázala, že je na svůj věk interpretačně zralou a výkonnou zpěvačkou.

Mezi nejvýraznější kostýmy, které zpěvačka vystřídala na podiu v hojném počtu, patřil kostým „kočky“, ve kterém Ewa Farna velice připomíná jednu známou filmovou postavu z americké produkce.

Další přesvědčivým kostýmem byla lyžařská kombinéza se snowboardovým vybavením, ve kterém se zpěvačka vznášela ve výšce na „prkně“, což působilo společně se záběry alpských kopců velice přesvědčivě. A tak jak Ewa Farna slíbila, opravdu předvedla, že na pódiu se kromě zpívání dá i sportovat. V našlapaném sále při této „scéně“  sněžilo, což fanoušci zejména v předních řadách rozhodně uvítali.

Na koncertech Ewa rozhodně nezůstane  u jednoho převleku … během koncertu se divákům  doslova změní před očima nejméně šestkrát.

Ewa FarnáEwa Farná





















Diváci také ocenili bouřlivým potleskem, když Ewa Farna na chvíli  propustila svého bubeníka a zahrála za doprovodu kapely  na bicí.

Vzhledem k velkému zájmu o vstupenky, uvažuje pořádající agentura turné Lewron vision o přeložení některých koncertů z kulturních domů do větších prostor.

Více se dozvíte na oficiálních webových stránkách Ewy Farne.


Foto: archiv Lewron vision

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !