Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Karel Gott zazpívá během zahájení mistrovství světa

14. 02. 2009 | Kultura
Zahajovací ceremoniál FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování Liberec 2009 se bude konat v liberecké Tipsport areně 18. února 2009. Kromě legendárních Deep Purple budou mít diváci v areně i u televizních obrazovek po celém světě možnost setkat se s další hudební legendou.

Zpívat hymnu u příležitosti zahájení světového šampionátu je čest hodná mistra a organizátoři jsou si jistí, že Karel Gott se tohoto úkolu zhostí ve vší důstojnosti, kterou tento okamžik předpokládá. A kdo ví, třeba zlato v hrdle Karla Gotta přitáhne i ostatní drahé kovy na prsa českých sportovců.

Karel Gott„Jsem ráda, že českou hymnu zazpívá právě Karel Gott. Je známý nejen v České republice, ale také v Německu a Polsku a bude tak pro všechny návštěvníky velké show s názvem „Velká bílá noc“ dobrým vyvrcholením večera. Navíc jak se mi sám přiznal, má rád Deep Purply a tak ho snad uvidíme i na jejich koncertu, který následuje hned po oficiální části ceremoniálu,“ říká Kateřina Neumannová, presidentka Organizačního výboru. Jak sama dodává, byla velmi mile překvapena přístupem Karla Gotta k celé události.

„Když jsem s ním o této věci hovořila poprvé, řekl, že je to otázka cti a prestiže zazpívat hymnu při takovéto příležitosti,“ říká Neumannová.



Česká hymna v podání Karla Gotta zazní
za varhanního doprovodu Pavla Větrovce.


Vstupenky jsou k zakoupení v síti Ticket Pro.

Více o Mistrovství světa v klasickém lyžování se dozvíte na oficiálních webových stránkách závodu.

Čtěte také:
Mistrovství světa okoření nefalšovaný rock skupiny Deep Purple
Koncert skupiny Elán příjemně završí Slovenský den na MS

Foto: Jiří Herman

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !