Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Magie na hradu Kosti!

24. 06. 2008 | Kultura
Tajemno, magie, léčitelství nebo astrologie. Máte rádi příjemné mrazení v zádech? Zbožňujete atmosféru starých hradů a zámků? Nebo jen chcete strávit příjemný prázdninový víkend?

Pak se určitě poslední červencový víkend  (26. – 27. 7. 2008) vydejte na hrad Kost, kde se koná pátý ročník Čarování na Kosti.

V romantickém prostředí starobylého hradu v srdci Českého ráje, necelých 70 km od Prahy, na vás čeká spousta tajemna, zábavy i podnětů k zamyšlení:

Magie na hradu Kost- Přední čeští i zahraniční léčitelé, astrologové, numerologové, věštci a další odborníci vám pomohou vyřešit zdravotní, partnerské, osobní či jiné problémy.
- Bohatý program čeká na děti: kouzelnická show Aleše Březiny,  tajemný labyrint, malování, výroba masek, kamarád tygr, elfové, víly, soutěže o ceny a další radovánky.

- V sobotu si můžete poslechnout vystoupení zpěváka a skladatele relaxační a esoterické hudby Richarda Pachmana, po oba dny pak vystoupí další zpěváci, hudební a taneční skupiny (břišní tance, ohnivé rituální tance apod.)

- Komu to bude málo, tomu zahraje ještě Zámecké saxofonové kvarteto Josefa Žemličky.

- Ti, kdo se touží naučit vnímat rytmus nejen ve svém srdci, se budou moci v sobotu zúčastnit Bubnovacího kruhu se zkušeným britským lektorem Denisem Lammasem (vítáni jsou i lidé bez hudebních zkušeností).

- Dobovou atmosféru navodí historický šerm i vystoupení sokolníků.

- Za zvýhodněné ceny si můžete nakoupit knížky, léčivé obrázky, kameny a spoustu zajímavých věciček pro zdraví, čarování i jen tak pro radost.

Magie na hradu KostMagie na hradu Kost















Programem provází herec a bavič Mojmír Maděrič a popovídat si budete moci i s  Květou Fialovou, která bývá považována za „anděla“ mezi českými herečkami.

Pátý Čarodějnický kongres se koná ve dnech  26. – 27. 7. 2008, v sobotu od 9.00 do 20.00  a v neděli od 9.00 do 18.00 hod.


Přesný program akce naleznete na konci června na www.minervazdravi.com.



ZUZI
ChytráŽena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
je to opravdu tajemný hrad.....Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
se chystám, ale až tam nebude tolik lidí.
Obrázek uživatelky
profil
to prý říkal i restituent, že tam straší.Ale je to tam opravdu hezký, nehledě na to, že jsem o této akci již několikrát slyšela (a samé kladné ohlasy)SmajlíkSmajlíkSmajlíkA tak holčičky čarodějné hrrr tam......
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles