Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rok 2018 přeje milovníkům hudby. Kdo dorazí do Česka? Těšte se!

3. 01. 2018 | Kultura
Předešlý rok je nenávratně za námi a všichni již netrpělivě očekávají, co jim přinese ten nadcházející. Jisté je, že hudební fajnšmekři se mají opravdu na co těšit, a to už v prvním půlroce 2018! Do Prahy se chystají kapely jako Depeche Mode, Metallica, Imagine Dragons, ale na své si přijdou i fanoušci Andrea Bocelliho. Těm, co rádi pomáhají nejen o Vánocích, udělá jistě radost také jarní benefiční koncert Ladislava Bubnára pro Kapku naděje ve spolupráci s českými interprety. Prostě a jednoduše, začátek nového roku si vychutná opravdu každý.

Kultovní „Depešáci“ zazáří v lednu

Již na konci mrazivého ledna v Praze odehraje skupina Depeche Mode svůj jedenáctý koncert. Je to neuvěřitelných 30 let od jejich prvního vystoupení v České republice. Martin Gore, David Gahan a Andrew Fletcher s sebou 31. 1. 2018 přivezou ty největší pecky a v rámci Global Spirit Tour zazní i písně z nového alba Spirit, které „Depešáci“ vydali v březnu 2017. Naposledy slavná trojice vyprodala v květnu stadion pražské Slávie a podobný plán mají i tentokrát. Proto neváhejte a užijte si kvalitní syntetickou poprockovou hudbu v podání nestárnoucích legend.

Rok 2018 přeje milovníkům hudby. Kdo dorazí do Česka? Těšte se!Hudba pomáhá dětem i na jaře

Dobré skutky se dějí nejen o Vánocích. Podpořte Nadační fond Kapky naděje Venduly Pizingerové a přijďte si poslechnout mladého zpěváka neoklasiky Ladislava Bubnára, který 26. 3. 2018 chystá ve Fórum Karlín benefiční koncert plný českých hvězd. Večerem vás s jistou dávkou šarmu a humoru provede Leoš Mareš, který také vystoupí v duetu s Pavlem Calltou. Dále se můžete těšit na Kamilu Nývltovou, Moniku Bagárovou nebo Pepu Vojtka. Kouzelnou atmosféru doplní Kühnův dětský sbor a orchestr Martina Kumžáka. V rámci koncertu vystoupí i vynikající sólisté Velkého divadla Moskva – Bolšoj Těatr. O kulturní zážitek tedy nouze rozhodně nebude. Nejenže prožijete krásný večer v té nejlepší společnosti, ale zároveň se tím zapojíte do pomoci dětem.

Metallica vás rozparádí na začátku dubna

Americká metalová skupina založená na počátku 80. let minulého století v Los Angeles ovládne naše hlavní město 2. 4. 2018 a bude to jízda. Jubilejní desáté album Hardwired…to Self-Destruct si kluci ze světoznámé kapely Metallica hodlají užít, jak se patří. Vyšlo sice už na podzim roku 2016, ale sklízí úspěchy na všech frontách – během prvního týdne se prodalo více než 800 000 kusů. Vysloužilo si mimo jiné pochvalné recenze předních světových novin jako The New York Times nebo The Guardian a na koncertu v rámci Worldwired tour si poslechnete nejen ty nejnovější hity, ale i také jejich kultovní singly.

Je libo božský hlas Bocelliho?

Trochu z jiného soudku je hudba umělce, který vyniká výjimečným pěveckým nadáním. Andrea Bocelli, věhlasný italský tenorista, zavítá do Prahy 12. 5. 2018 a představí se s písněmi ze svého nového alba, které vyšlo na podzim roku 2017. Příznivce Bocelliho jistě potěší, že na programu zazní i dokonale zpívané světové operní árie a některé hity z úspěšného alba, které se nedávno dočkalo po 20 letech reedice. Nevidomý zpěvák velkého formátu se díky svému zlatu v hrdle dostal mezi nejlepší zpěváky na světě, proto by byla velká škoda promeškat příležitost slyšet ho na vlastní uši.

Zdroj, foto: Ticketportal


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Rok 2018 přeje milovníkům hudby. Kdo dorazí do Česka? Těšte se!:

Rok 2018 přeje milovníkům hudby. Kdo dorazí do Česka? Těšte se!
Rok 2018 přeje milovníkům hudby. Kdo dorazí do Česka? Těšte se!
Rok 2018 přeje milovníkům hudby. Kdo dorazí do Česka? Těšte se!
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !