Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Unikátní přehlídka MMOTION 2008 nabídne luxusní auta i svatební šaty

26. 11. 2008 | Kultura

Luxusní zboží za přibližně čtvrt miliardy korun je v těchto dnech rozmisťováno v prostoru Veletržního paláce v Praze. Unikátní přehlídka MMOTION 2008, zaměřená na automobily, motocykly a lifestyle totiž začíná již 27. 11., tedy tento čtvrtek!

 

Hned na úvod je potřeba říci, že na přehlídku se nemusíte bát zavítat ani s celou rodinou, pro každého je totiž přichystáno něco. Na své si tedy přijdou nejen milovníci motorů, ale také ženy s romantickou duší, či zamilované páry. Kromě nadupaných aut a motorek se na MMOTION 2008 totiž představí také svatební šaty 7th Heaven, značkové hodinky, značkové spotřebiče, audiovizuální technika, fitness vybavení, klavíry a pianina… Nabízíme jen malý výčet toho, co by vás mohlo zaujmout – vzhledem k obrovskému množství exponátů ale doporučujeme na přehlídku zavítat a porozhlédnout se po svém!

 

Unikátní přehlídka MMOTION 2008 AUTOMOBILY

 

Na své si zde přijdou opravdu všichni. Na fanoušky sportovní jízdy čeká například Roadster 3.2 Turbo nebo kabriolet Ferrari F430 Spider. Pro milovníky rychlé a pohodlné jízdy je připraveno Maserati Quattroporte nebo Lexus IS F. Porsche Cayman S Sport si určitě zamilují všichni, kteří vzdávají hold svižné jízdě a doslova pastvou pro oči bude vůz LORINSER C – KLASSE.

 

 

 

Unikátní přehlídka MMOTION 2008 MOTOCYKLY

 

Letošní přehlídka motocyklů se vyznačuje neobyčejnou svěžestí a pestrostí, ať už se jedná o formu provedení nebo množství světoznámých značek. K vidění budou nejlepší kousky od výrobců, jako je: YAMAHA, Harley-Davidson nebo Ducati.

 

 

LIFESTYLOVÉ LAHŮDKY

 

Askania Taifun 682 jsou hodinky, které pro svět objevili piloti. Jejich předností jsou jedinečný design a hlavně nekompromisní kvalita a funkčnost, mohou se pochlubit oboustranně odzrcadleným safírovým sklem. A věděli jste, že koupí hodinek Askania přispíváte částkou 1000,- Kč na záchranu historických letadel v ČR?

 

Unikátní přehlídka MMOTION 2008 Svatební šaty ze salónu 7th Heaven ušili krejčí a švadleny italské designové dílny, podle jejíž filosofie je tvorba šatů druhem umění. Nevěsty tyto šaty oblékají už desítky let, díky svým zkušenostem dokáží spojit tradici s módními trendy a vytvořit dokonalé dílo.

 

Nechte se okouzlit ve Veletržním paláci v Praze ve dnech 27. – 29. listopadu.

 

Pro veřejnost je otevřeno v sobotu 10.00 – 18.00.

Vstupné: 290 Kč

 

Více se dozvíte na www.mmotion.cz.

 

Zdroj: MMOTION

 

Notburga

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !