8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kmotřenka Amy Winehouse Dionne Bromfield vydává své druhé album

16. 08. 2011 | Novinky
Je jí pouhých patnáct let, je navíc velmi krásná a především má naprosto neuvěřitelný hlas! Řeč je o zpěvačce Dionne Bromfield, která právě i v našich končinách vydává své druhé album s názvem Good For The Soul. Dionne udělala díru do světa již před více než dvěma lety, kdy vydala své debutové album na labelu své kmotřenky Amy Winehouse.

Možná právě nedávno zesnulá zpěvačka Amy Winehouse jí dala do vínku lásku k soulu a přispěla k tomu, že má Dionne ve svém teenagerském věku tak krásný a dospělý hlas. Svým debutem z roku 2009 Introducing Dionne Bromfield si získala nejen podporu odborné kritiky, ale i velký zájem veřejnosti.

Nové album "Good For The Soul" přináší celkem čtrnáct písní, na kterých se Dionne představuje nejen jako výborná zpěvačka, ale z velké části též jako autorka hudby i textu. Recenze od prestižních hudebních magazínů a portálů jako NME, Daily Mail, Grazia nebo The Sun nešetří chválou a desku již nyní Kmotřenka Amy Winehouse Dionne Bromfield vydává své druhé albumpovažují za jedno z nejlepších alb tohoto roku!

Zpěvačka svoji albovou novinku aktuálně propaguje retro singlem FOOLIN, ve kterém naplno ukazuje, jak nádherný hlas jí byl nadělen. Je nadmíru jasné, že Dionne Bromfield má před sebou ještě opravdu velkou budoucnost.

Album Good For The Soul britské zpěvačky  Dionne Bromfield vydává Universal Music již v pondělí 15. srpna!

Zdroj: Universal.cz

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Dítě převlečené za ženu...Má krásný hlas, tak jí ukradli dětství. Jen aby nešla ve šlépějích Amy...
Obrázek uživatelky
profil
Děti jako modelky mi nesedí.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles