Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Paranormal Activity 3 - Odhalte tajemství paranormálních aktivit

10. 10. 2011 | Novinky
Rádi se bojíme. Přinejmenším ve filmech. A když se najde člověk, který dokáže ze zdánlivě fádních záběrů domácích videokamer vyčarovat podívanou jen pro velmi silné povahy, je o hit postaráno Nezávislý snímek za patnáct tisíc dolarů jich vydělal bezmála 200 miliónů, čímž se stal co do návratnosti investic jedním z nejúspěšnějších filmů všech dob. Řeč je o hororu Paranormal Activity.

Pokračování filmu Paranormal Activity se ujalo studio Paramount a legenda žila dál, když se investice ve výši 2,7 miliónů dolarů proměnila ve180 miliónů na výdělcích v kinech. Podobný vývoj si tvůrci slibují i od třetího dílu, jehož pokračování bylo po úspěchu dvojky nasnadě.

paranormal activitySamozřejmě jsme si uvědomovali, že trojka bude ještě složitější než druhý díl,“ říká scenárista a producent filmu Paranormal Activity Oren Peli. „Chtěli jsme udělat vše pro to, aby diváci měli stejně silný zážitek, na jaký jsou z minula zvyklí. Natočit další strašidelný a napínavý film. Na druhou stranu jsme nechtěli ustrnout a opakovat to samé, ale přidat pár změn, které by fanoušci přijali. Naštěstí se pár nápadů urodilo a myslím, že budete spokojení (a vyděšení),“ říká Peli.

I kvůli maximálnímu požitku z filmu zůstává jeho příběh úzkostlivě střežen. Prozradit lze snad jen to, že v něm znovu vystupují hrdinky předchozích dvou dílů, paranormálními aktivitami pronásledované sestry Katie a Kristi, s nimiž se vrátíme ke kořenům zla, do časů jejich dětství, kdy se rády vzájemně strašily a hrály si na vyvolávání duchů, až se jim to jako bumerang začalo vracet.

Připravte se na intenzivní filmový zážitek - Paranormal Activity, který nenechá nikoho chladným. Snad kromě hrdinů filmu, kteří se s paranormálními aktivitami setkají na vlastní kůži. Vy ostatní toto setkání možná přežijete.

Premiéra filmu Paranormal Activity je naplánovaná na
20. 10. 2011!



Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
byla jsem na tom v kině,začátek mě zklamal-celkem nuda.tak od poloviny filmu jsme se s přítelem báliSmajlík měla jsem husí kůži po celém těle,hodně na tom sehrála i atmosféra a zvuky v kině.hodnocení? je to takový průměr,ale zdá se mi že ta 3 je nejlepší.
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíkchci vidět i tenhle díl,uvidíme...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
s tím si neradno zahrávat
Obrázek uživatelky
profil
Ved to bolo neuveritelne nudne... hlavne ta jednotka... ako to moze byt take uspesne to nechapem...
Obrázek uživatelky
profil
teda Paranormal A. neviděla, takže už ho asi ani shánět nebudu... Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles