Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tintinova dobrodružství ve 3D

26. 10. 2011 | Novinky
Příběh filmu Tintinova dobrodružství, inspirovaného po celém světě oblíbenými příhodami knižního a comicsového hrdiny Tintina belgického autora, publikujícího pod pseudonymem Hergé, sleduje osudy výjimečně zvídavého mladého reportéra Tintina a jeho věrného psího společníka Filuty.

Ti společně narazí na model lodi, který v sobě ukrývá nebezpečné tajemství. Tintin, který je nevědomky vtažen do samého středu několik set let staré záhady, se ocitá na mušce Ivana Ivanoviče Sacharina, ďábelského padoucha, který je přesvědčen, že Tintin ukradl vzácný poklad, spojovaný se zákeřným pirátem zvaným Rudý Rackham.

tintinV doprovodu svého psa Filuty, starého mořského vlka kapitána Haddocka a dvojice nešikovných detektivů Kadlece a Tkadlece procestuje Tintin křížem krážem celý svět ve snaze dostat se jako první na místo posledního odpočinku lodi Jednorožec, vraku, který by ve svém nitru mohl skrývat klíč k obrovskému bohatství...a také prastarou kletbu.

Postavy filmu Tintinova dobrodružství:


TINTIN
Odvážný mladý investigativní reportér, který se následkem své neúnavné honby za pravdou v boji proti zlu ocitá ve světě divokých dobrodružství. Velmi zručný a obrovsky vynalézavý Tintin je odvážný a čestný, je věrným přítelem a za každých okolností je vysoce skromný.

FILUTA

Filuta je bílý foxteriér. Je to Tintinův společník plný nápadů, který často přijde s řešením záhady, kterou se oba pokoušejí rozluštit. Od svého pána se Filuta nehne ani na krok a je to odvážný a mazaný psí hrdina se smyslem pro dobrodružství.

KAPITÁN HADDOCK
Neotesaný mořský vlk s výbušnou povahou a zvykem metat všude kolem sebe originální a rozmanité kletby. Tintin Haddocka potká coby zoufalého vězně na jeho vlastní lodi jménem Karaboudjan, které se zmocnila parta nemilosrdných zločinců. Dvojice jim společnými silami unikne a vydává se na pouť po zemi, ve vzduchu i po moři, aby odhalila tajemství Jednorožce, tajemství, které navždy zpečetí jejich vzájemné přátelství a změní Haddockův život.

KADLEC A TKADLEC

Ačkoliv se nejedná o dvojčata a dokonce ani o příbuzné, jsou si tito dva nešikovní policejní detektivové v buřinkách velice podobní (jejich jediným rozlišovacím znamením je tvar knírku). Jakožto nekompetentní a neohrabaní policisté se zdravou dávkou sebevědomí jsou T-Kadlecové jako živelná pohroma, která míjí většinu stop, na které při svých bizarních dobrodružstvích naráží.

IVAN IVANOVIČ SACHARIN
Sacharin, zákeřný zločinec s tajemnou minulostí a ďábelským plánem, ve kterém je v sázce život kapitána Haddocka, je odhodlaný získat Tintinův model Jednorožce – a to za každou cenu.

BIANCA CASTAFIORE
Operní diva, někdy označovaná jako „milánská slavice“, která se během svého soukromého vystoupení v paláci Omara ben-Saláda nevědomky stane Sacharinovou hlavní zbraní.

tintinPORUČÍK DELCOURT
Velitel afgharské pevnosti, který společně se svými muži zachrání Tintina a Haddocka ze spárů pouště.

OMAR BEN-SALÁD
Bohatý despota, který žije v Baggharu. Nashromáždil nezměrné bohatství tím,
že ovládá zdroje vody ve městě. Ve své sbírce cenností má také třetí model Jednorožce – který ukrývá poslední a zásadní část celé hádanky k odhalení tajemství Jednorožce.

KREPSILON
Bezvýznamný zlodějíček, který je lopotně pronásledován detektivy Kadlecem a Tkadlecem, je spíše kleptoman než zločinec. Do celého dobrodružství je zatažen poté, co Tintinovi bezděčně nenápadně odcizí peněženku. Krepsilon nemá nejmenší tušení, že je v peněžence zastrčen malý útržek papíru, který je jednou ze tří částí hádanky, odhalující tajemství Jednorožce.

ALLAN
Vzbouřenecký první důstojník lodi kapitána Haddocka, který nyní pracuje pro Sacharina.

TOM
Allanův vzbouřenecký pomocník. Společně s Allanem unesou Tintina a drží ho jako zajatce na palubě Karaboudjanu i s kapitánem lodi Haddockem.

NESTOR
Věrný sluha a správce zámku Moulinsart, který se o něj stará už řadu let a sloužil několika velmi odlišným pánům.

PANÍ PINSONOVÁ

Tintinova vlezlá domácí v domě na Labradorské ulici. Její kočka je úhlavním nepřítelem Filuty.

BARNABÁŠ

Neznámý Američan, který se snaží Tintina varovat před výjimečným nebezpečím, ve kterém se vlastnictvím svého nového modelu lodi ocitá.

Premiéra filmu Tintinova dobrodružství ve 3D je naplánovaná na 27. 10. 2011!


Zdroj: Falcon.cz

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
taky myslím,že to bude zajímavéSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
to bude hezký film..Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles