Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Yvonne Sanchez – My Garden

9. 02. 2012 | Novinky
Yvonne Sanchez je jedinečná zpěvačka polsko-kubánského původu, která žije již řadu let v Praze. Desku My Garden vydala v září 2008 jako své druhé album. Svým medově sametovým hlasem okouzlila Yvonne obecenstvo po celém světě.

S hudbou začínala Yvonne Sanchez v rodném Polsku, ale vše skutečně odstartoval až rok 1994, kdy se přestěhovala do Prahy. V následujícím roce 1995 uskutečnila svůj první koncert ve slavném pražském jazzovém klubu Reduta a stále více vynikala na pražské hudební scéně, až se dostala na její vrchol, kterého dosáhla oceněním Vokalistka roku (1998) prestižní Českou jazzovou společností.

Yvonne Sanchez – My GardenCesta muzikanta se nikdy nedá plánovat a Yvonne není výjimkou. Účinkovala v Německu, Anglii, Izraeli, Portugalsku, Brazílii, Francii, Polsku, na Kubě a ve Spojených státech. Tyto různé kultury působily na její vývoj jako katalyzátor. Poté, co vybočila mimo konvenční pojetí jazzu, přijala za svou hudbu svého latinského původu, tedy bossa novu a sambu.

Autorské album Yvonne Sanchez My Garden bylo natočeno v Čechách a v Polsku a instrumentálně se na něm podílí špička jazzové domácí scény a zároveň řada skvělých zahraničních hudebníků. Finální mix a následný mastering provedl v Polsku Tadeusz Mieczkowski. Tento uznávaný producent a zvukař se podílel například i na albech Dana Bárty nebo na společném projektu Anny Marie Jopek a Pata Methenyho.

Za My Garden získala Yvonne Sanchez nominaci na výročních cenách Akademie populární hudby Anděl 2008 v hlavní kategorii Album roku.

Titul My Garden zpěvačky Yvonne Sanchez vychází 10. února 2012!


Zdroj: Supraphon

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Asi nakouknu,jestli koupím mužovi k nar.
Obrázek uživatelky
profil
zní zajínmavěSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles