Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

13. komnata Oldřicha Navrátila

4. 10. 2017 | Televizní tipy
Známý herec a oblíbený představitel rozhněvaných chlapíků prošel v soukromí vážnou operací hlavy a rozpadem dvacetiletého manželství (2010). pořad 13. komnata Oldřicha Navrátila připravili: B. Kroužková, J. Kačer a M. Elšíková.

Oldřich Navrátil je známý filmový a televizní herec. Diváci si ho oblíbili například jako vytrvalého nápadníka Emila Nádeníčka ve filmu Jak svět přichází o básníky nebo jako tatínka v seriálu Bylo nás pět.

Na obrazovce Oldřich Navrátil působí jako rozhněvaný, energický, cholerický, či komický muž. Ve svém soukromí je ale plachý a jeho 13. komnata ukrývá řadu zranění, o nichž nemluví a která znají jen jeho nejbližší přátelé. Jeho těžké období začalo nedefinovatelnými zdravotními potížemi. Nakonec se ukázalo, že má v mozku podezřelou krevní sraženinu. Dozvěděl se, že je nutná operace, a že mu hrozí ochrnutí, ztráta řeči a další zdravotní následky. To ještě nevěděl, že to byl teprve počátek nesnází.

13. komnata Oldřicha NavrátilaV krátké době ho po čtyřiadvacetiletém manželství nečekaně opustila žena, která se zamilovala do rodinného přítele. Během několika měsíců Oldřichu Navrátilovi zemřela matka na rakovinu tlustého střeva. Manželka Dáša udělala ještě jeden pokus vrátit se, nakonec si to ale rozmyslela a následoval rozvod.

Oldřich Navrátil zůstal sám, bez rodičů, bez ženy. Jediná dcera Tereza odešla studovat dějiny umění do Itálie. Jak sám říká, nebýt jí, asi by to musel skoncovat. Z deprese mu ale nakonec pomohla práce v divadle, u filmu a v televizi a také přátelé. 13. komnatu populárního herce odemyká Barbora Kroužková.

Pořad 13. komnata Oldřicha Navrátila lze sledovat 4. 10. 2017 od 14 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 13. komnata Oldřicha Navrátila:

13. komnata Oldřicha Navrátila
13. komnata Oldřicha Navrátila
13. komnata Oldřicha Navrátila
13. komnata Oldřicha Navrátila
13. komnata Oldřicha Navrátila
13. komnata Oldřicha Navrátila
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !