Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

25. Český lev

10. 03. 2018 | Televizní tipy
Adela Vinczeová uvádí přímý přenos slavnostního předávání výročních filmových cen 25. Český lev z pražského Rudolfina. Režie pořadu 25. Český lev M. Čech.

Jubilejní předávání výročních cen České filmové a televizní akademie za rok 2017 - Český lev proběhne opět ve slavnostním stylu ve Dvořákově síni pražského Rudolfina v sobotu 10. března 2018 od 20:00 hodin v přímém přenosu na ČT1.

Šanci získat letos ocenění mají tvůrci 15 nominovaných filmů z celkem 51 celovečerních hraných, animovaných a dokumentárních filmů, uvedených do distribuce v roce 2017. O sošku Českého lva se filmy utkají v 15 kategoriích. I letos budou udíleny ceny za televizní tvorbu, a to ve dvou 25. Český levkategoriích. Vítězové budou v tomto roce oceněni novou soškou, křišťálovou trofejí v podobě lva, navrženou u příležitosti jubilejního 25. ročníku Rony Pleslem.

Předávání cen jistě zpestří hudební vystoupení a zajímavé osobnosti české a slovenské kinematografie v roli předávajících.


Předávání cen jistě zpestří hudební vystoupení a zajímavé osobnosti v roli předávajících.

Například na předání cen 25. Český lev Variaci na renesanční téma zazpívají Vladimír Mišík se synem Adamem Mišíkem. Mezi předávajícími se objeví řada známých tváří, Daniela Kolářová, Ivan Trojan, Bolek Polívka, Václav Neužil, Jaroslav Plesl, Tereza Voříšková, Jiří Mádl, Zdeněk Piškula, Viktor Preiss, Jan Svěrák, Václav Šašek, Petr Kolečko a další.

25. Český lev je k vidění 10. 3. 2018 od 20 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 25. Český lev:

25. Český lev
25. Český lev
25. Český lev
25. Český lev
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !