Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

3. duel VyVolených byl plný nenávisti

29. 09. 2007 | Televizní tipy
Noví hrdinové mají za sebou svůj třetí Duel. Další z VyVolených svůj boj o ceny v hodnotě jedenáct milionů korun prohrál.

V úterním Zúčtování dostala nejvíce „palců“ od soutěžících Růžena, která si ve čtvrteční Výzvě zvolila jako svou protihráčku do Duelu Lindu.

VyVolení – Noví hrdinové
3. Duel s rekordním počtem hlasů!


Vyvolení V napínavém Duelu nakonec zvítězila Růžena!
Ostrý souboj, naštěstí jen slovní, probíhal i ve studiu. Moderátorka Tereza Pergnerová měla plné ruce práce. Ani jedna z účastnic nechtěla na chvíli zapomenout na svou nenávist vůči té druhé. „Nechci o Růženě vůbec mluvit.,“ prohlásila ve studiu Linda. Na otázku Terezy, čeho si na své protihráčce váží nejvíce, odpověděla Linda. „Vím, že je to zlý, ale ničeho, opravdu!“ Ani Růžena nezůstala pozadu. „Nic co jsem ve Vile o Lindě řekla nechci vzít zpátky. To co jsem řekla, i to hodně zlý, za tím si stojím.“ Tereza Pergnerová nevěřila postupem času svým uším. „Snažím se přijít na to, kde se ve vás bere tolik zloby a nenávisti,“ přemýšlela nahlas v přímém přenosu. Poslední minuty před ukončením hlasování patří bleskovému výslechu. Dámy opět nezapřely to co k sobě cítí. „V jakém znamení se narodila Růžena?“ zeptala se Tereza Pergnerová. „Takové znamení snad ani neexistuje,“ prohlásila Linda.

Růžena získala 35 180 hlasů. Linda 25 632 hlasů. Tento Duel zaznamenal rekord v počtu hlasů. Diváci zaslali celkem 60 812 hlasů.

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Já na to teda koukám, ale ne snad proto, že by mě nic jiného nebavilo. Vcelku mi přijde komické a směšné, jak obyvatelé vily přehrávají, dělají ze sebe něco, čím nejsou, přičemž tahle přetvářka se v nich po čase nakumuluje natolik, že vybuchnou a předvedou opravdu ukázkové chování Smajlík Taky mě fascinuje, jak si pod pojmem "zábava" představují totéž co je vandalismus. Rozum mi nad nimi stojí a popravdě je fajn kouknout se po náročném dni v práci na něco, co mi zvedne sebevědomí, že zas takový tele nejsem...
Obrázek uživatelky
profil
Nevím jak vy, ale já se na VyVolené nekoukám, nebaví mě to, myslím si, že ti kdo tam jdou jsou exibicionisté a rádi se předvádí, nic proti tomu, ale mě se to nelíbí, takže se koukám na pořady jako Animal Planet nebo discovery, tyto programy mi můžou něco dát, ale skupina lidí, která se dokola hádá vlastně o ničem, je dost stresující i pro mě, takže já dávám přednost jiným programům, nebo procházce lesem. A co vy?
Obrázek uživatelky
profil
růžena je hrozná kráva, je mi hrozně nesympatická, nevím, jak mohla dostat tolik hlasůSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles