MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.05. 2024
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Česko na grilu - 3. díl - 6. 4. 2024

6. 04. 2024 | Televizní tipy
Už v sobotu 6. 4. se na obrazovkách objeví další díl rodinné reality show Česko na grilu. Kromě boje s krkovicí se soutěžní dvojice budou muset poprat s emocemi, intrikami a také se záludnostmi porotců, kteří přidávají úkoly, mění složení dvojic, a především jejich fungování.

Grilovat se bude klasika. Krkovička. Jenže Jana k ní má odpor. „Tohle se grilovalo svého času tak často, že už to nemůžu ani vidět,“ glosuje zadání Jana. Grilovat se bude pro hosty, kteří se, stejně jako soutěžní dvojice, nebojí ohně. Ochutnávat budou hasiči. A jak prohlásí Rita: „S hasiči nemám žádnou zkušenost.“ Jak to myslela?

Česku na grilu - 3. díl - 6. 4. 2024Jsou mezi soutěžními dvojicemi dobrovolní hasiči? A budou mít díky tomu výhodu? A jak si poradí soutěžící jen s jednou možností nákupu?  Kdo porotu překvapí? Viera. Té ladí borůvky s vepřovým. Což Zdeněk Pohlreich považuje za strašnou blbost.

Davidovi začne docházet, že nezávislému pozorovateli může připadat, že se hádá s maminkou. Jiné dvojice mají jasno. Nezdá se jim to, ti dva se hádají. Navíc jejich fungování v tomto modu obtěžuje ostatní. „Komunikace mezi Vierou a Davidem mě obtěžuje,“ svěří se Jana, která má soutěžní místo vedle dotyčné dvojice. „A ještě je to máma se synem, to je prostě tragédie“, povzdechne si Roman.

Do Rozstřelu se nakonec probojují tři dvojice. Jak jim to půjde a s jakým úkolem se budou muset poprat? Jaké hodnocení pošle jednu dvojici domů a co nejvíc naštve přísného porotce Zdeňka? To, že dvojice neochutnávají. „A teď si všimni, že nikdo to jídlo neochutnává, nikdo nemá na stole lžíci. To se přece musí ochutnávat pořád dokola,“ kritizuje soutěžící.

Kromě toho dojde k vyřizování účtů mezi Donem a ostatními soutěžícími. Nemůžou mu totiž zapomenout, že nařkl Danielu z toho, že si chtěla skauty zavázat tím, že je vychválila v předchozím díle. „Asi je to pomsta za to, že jsme byli upřímní,“ vysvětluje Don. „Já s tím nesouhlasila a ještě mi pocit z naší výhry zkazil, takže jsem si ji neužila,“ dovysvětlí Daniela. „Některé komentáře se zkrátka nehodily,“ dodá. „A jiní zase zapomínají, že je to tu hra,“ vpálí jí zase Don.

Napětí zkrátka bude narůstat. A lidské charaktery se začnou projevovat. Tak se dívejte. Už v sobotu 6. 4. ve 20.15 na Primě.



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !