Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Den jak sen - 14. 11. 2022

14. 11. 2022 | Televizní tipy
Říká se, že dobrá rada je nad zlato. Jednu takovou naše dnešní nevěsta Bára dostala. Ať si najde trenéra, který jí pomůže s přípravou na fitness závody. Nakonec našla ve Zdeňkovi nejen trenéra, ale také a především parťáka pro život. Jiskra přeskočila rychleji, než si oba protagonisté dnešní svatby chtěli od začátku připustit. Zkrátka jsou důkazem toho, že láska na první pohled není výmyslem ženských časopisů, ale že to tak opravdu funguje.

V tomto díle uvidíte nejen svatební příběh plný lásky, přípravy na obřad, zažijete romantické zásnuby, ale uvidíte také sundaný zásnubní prstýnek. A partnerskou krizi v přímém přenosu. Dojdou zamilované hrdličky až k oltáři, nebo se nevěsta nakonec úplně sesype?

Den jak sen - 14. 11. 2022Dnešní příběh se odehrává v Praze. V místě, kde žije Bára i Zdeněk se svými dětmi z předchozích vztahů. Jak jim jejich patchworková rodina klape a proč má Bára občas pocit, že vše leží jen na ní?
Jak se dnešní pár seznámil? Bára dorazila za novým možným trenérem na konzultaci a skončila v prádle.

„Myslím, že to byla láska na první pohled, věděla jsem, že jsem se potkala se svým budoucím mužem,“ tvdí Bára. „Já taky věděl hned, že to bude průser,“ souhlasí Zdeněk. „Během dvou týdnů moje tehdejší partnerka věděla, že se něco děje, tak jsem to ukončil. A přestal jsem se bránit. A takhle to dopadlo,“ směje se Zdeněk.

Kdo dvojici do pořadu přihlásil, kdo zpětně ten krok odsouhlasil a nakonec byl nadšený? Co se během svatebního dne povede, co nepovede a proč se svatební pár bude muset nechat oddat na úřadě s několikadenním předstihem?

Kde proběhne žádost o ruku, bude svatba na místě, které si vysnila nevěsta, nebo tam, kde určí ženich? Kdo ze dvojice je víc tvrdohlavý, takže nakonec to bude vypadat tak, že druhá, fiktivní svatba se bude o den odkládat, a kdo se rozbrečí kvůli změně jména? Jaké emoce se dají během příprav zažít a proč se jim nebránit? Protože právě láska se ve vypjatých situacích objeví v té nejryzejší podobě.

Sledujte další Den jak sen, ve kterém zažijete svatby klasické i hodně netradiční. Hlavně se ale dozvíte, co každé z nich předchází. Sledujte další láskyplnou cestu ke štěstí v pondělí 14. 11. 2022 ve 21.35 na Primě.



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice