Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dexter počtvrté a v zásadním ohrožení

11. 09. 2011 | Televizní tipy
Na Prima COOL odstartuje v neděli tento týden ve 22.00 vysílání čtvrté řady napínavého seriálu s kontroverzním hrdinou Dexterem. V sérii bude na první pohled sympatický zabiják Dexter čelit zatím nejrafinovanějšímu nepříteli, a k tomu ještě pečovat o svou novou rodinu a syna. Finále čtvrté řady sledovalo v USA 2,6 milionu diváků, což je u originálního pořadu kabelové stanice Showtime rekord dekády.

Hlavní hrdina je charismatický forenzní vyšetřovatel policejního oddělení v Miami, který zkoumá krevní stopy na místech činu. Vede ale dvojí život – v noci se mění v psychopatického zabijáka. Není to ovšem obyčejný vrah, zabíjí podle morálního kodexu, kterému ho naučil policista Harry Morgan, jeho nevlastní otec. Dexter smí vraždit pouze jiné vrahy, kteří proklouzli spravedlnosti, a hlavně se nesmí nechat chytit.

Ve čtvrté sérii se Dexter snaží normálně žít. Od svatby s přítelkyní Ritou uběhlo půl roku, mají syna Harrisona a vychovávají Codyho a Astor, Ritiny děti z předchozího manželství. Dexter se vyzná v nejtemnějších stránkách lidské povahy, ale obyčejné vztahy mu stále dělají problémy.

Proto musí navštěvovat manželskou poradnu a nacvičovat orientaci ve spletitostech rodinného života. Čelí také zákeřnému protivníkovi – zabijákovi jménem Trinity. Tento snad nejúspěšnější masový vrah Ameriky už přes třicet let beztrestně zabíjí. Vždy po trojicích. Dexterovu sestru Debru zastihneme ve chvíli, kdy se její osobní život náhle zkomplikuje. Zato poručici LaGuertovou čeká na začátku nové série láskyplné objetí – v oddělení narazí na blízkou duši. I tento románek však bude mít svou stinnou stránku.

V prvním dílu čtvrté řady s názvem Život jako ve snu začíná hlavnímu hrdinovi jeho práci až příliš komplikovat nová životní situace – dítě, rodina a nedostatek spánku. Dokonce jako znalec udělá vážnou chybu u soudu, kvůli které je osvobozen zabiják. Dexter se rozhodne omyl napravit…

Zajímavosti o seriálu:

Knihy Jeffa Lindsayho, které se staly předlohou seriálu, vyšly v češtině pod tituly Drasticky děsivý Dexter, Drasticky dojemný Dexter, Dexter v temnotách a Dexter v hlavní roli. Další kniha Dexter is Delicious vyšla anglicky v září 2010. Děj seriálu se však drží knižní předlohy jen částečně a jen v první sérii. Potom se vydává vlastní cestou.
Dexter je vedený na seznamu lidí s přístupem k utišujícím prostředkům pod jménem Dr. Patrick Bateman, což je sériový vrah z knihy a filmu Americké psycho.
Herci Michaelu C. Hallovi byla diagnostikována Hodgkinova choroba (druh rakoviny) a podstoupil intenzivní chemoterapii. Svůj boj – zdá se – vyhrál.




Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Dexter počtvrté a v zásadním ohrožení:

Dexter počtvrté a v zásadním ohrožení
Dexter počtvrté a v zásadním ohrožení
Dexter počtvrté a v zásadním ohrožení
Dexter počtvrté a v zásadním ohrožení
Dexter počtvrté a v zásadním ohrožení
Dexter počtvrté a v zásadním ohrožení
Dexter počtvrté a v zásadním ohrožení
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
jeden z nejlepších seriálů jaké jsem kdy viděla!SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
perfektni serial SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Jeden z nejlepších seriálů, jaké znám.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles