Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tisíc a jedna noc 100. díl

22. 06. 2011 | Televizní tipy

100

Fidrevs se marně snaží Peride probudit, a tak zavolá Onurovi, kterého zastihne v Mertově baru. Onur vyrazí dveře matčiny ložnice a Fidrevs honem zavolá záchranku. V nemocnici lékař Onurovi oznámí, že se jeho matka pokusila o sebevraždu a měla by být přeložena na psychiatrii.

Bennu je nešťastná, protože Kerem nedorazil na domluvenou večeři. Pohled na biologického otce Semiha özşenera Kerema vyděsí a zklame. Melek a Burak se pohádají, protože Melek náhodou zjistí, že Burak udržuje vztahy i s jinými ženami a považuje to za normální. Bennu a Šeherezáda si popovídají u skleničky o svých trápeních.

Bennu se jí svěří s něčím, co zatím vůbec nikdo neví – je těhotná! Uzdravený Gani se vrátí do práce a vzápětí dorazí i Bennu a prozradí Šeherezádě, že Peride skončila v nemocnici. Navštívit ji by mohl být první krok zpátky k Onurovi. Naneštěstí má stejný nápad i Yasemin, která se tu zjeví s kyticí, v černých šatech a s utrápeným výrazem.

Zatímco se Yaman s malým Umutem skrývá u příbuzných, jeho otec se mezitím spřátelí s Burhanem. Vztah Aliho Kemala a Ahu se rychle prohlubuje. Vlastně až příliš rychle. Šeherezádin příchod do nemocnice potěší Peride, a dokonce vyvolá úsměv i na Onurově tváři. Jen Yasemin si neodpustí pichlavou poznámku.

Další díl telenovely Tisíc a jedna noc uvidíte xx od 17,30 hodin na Nově.


Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
dobre to vedia zamotať
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles