Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Diana: Osobní zpověď

22. 12. 2017 | Televizní tipy
Pohádka skončila. Unikátní film Diana: Osobní zpověď obsahující dosud nezveřejněný rozhovor s princeznou. Britský dokument (Premiéra) Bez nadsázky celý svět si letos v srpnu připomínal dvacáté výročí úmrtí populární britské princezny Diany, jejíž život vyhasl 31. 8. 1997 po automobilové nehodě v Paříži.

U této příležitosti vzniklo hned několik hraných i dokumentárních filmů a my vám přinášíme nejočekávanější z nich. Jeho základ totiž tvoří osobní výpovědi, které Diana poskytla v letech 1992 a 1993 svému hlasovému trenérovi Peteru Settelenovi.

Přestože jejich zveřejnění způsobilo zejména u Britů kontroverzní reakce, nejde v žádném případě o lacinou senzaci či bulvár, ale o hluboký lidský příběh ženy se zraněným srdcem i duší. Jeho syrovost podtrhuje i jednoduchý způsob snímání, který nám princezninu tvář ukazuje v detailu.

Diana: Osobní zpověďKromě samotné Diany v dokumentu Diana: Osobní zpověď promluví lidé z jejího blízkého okolí, kteří ji velmi dobře znali a ctili.

Pořad Diana: Osobní zpověď lze sledovat 22. 12. 2017 od 20 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Diana: Osobní zpověď:

Diana: Osobní zpověď
Diana: Osobní zpověď
Diana: Osobní zpověď
Diana: Osobní zpověď
Diana: Osobní zpověď
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !