Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Duety ... když hvězdy zpívají: Vítězové!

21. 12. 2009 | Televizní tipy

Tak jsme se po dvou měsících dozvěděli, která hvězda nejlépe zpívá. Na prvním místě se umístil Vojtěch Bernatský a Petra Janů!! Krásné druhé místo obsadili Simona Postlerová a Petr Kolář.


Vyhrát by bylo hezkým vánočním dárkem,“ pravil v zákulisí před generální zkouškou Vojtěch Bernatský a tvrdošíjně se odmítal jít předčasně převléci do tesilového kostýmu s odůvodněním, že kouše. Simony Postlerové jsem se neptal, protože už několik týdnů vím, že tahle zpívající herečka má dávno všechny vánoční dárky nakoupené, včetně těch pro sebe.

vitezoveNa tento večer a na každý pár připadly hned tři písně ze všech, které již v soutěži Duety …když hvězdy zpívají zazněly. Vítězem prvního ročníku pořadu Duety …když hvězdy zpívají se stal: VOJTECH BERNATSKÝ a PETRA JANŮ! Vojtěch měl radost, na okrajích pódia sršely prskavky a nezbývalo už nic víc, než aby vítězný pár zazpíval úplně, úplně poslední písničku – Vojta s Petrou si vybrali skladbu Jedeme dál. Vždyť jak se říká – show must go on! Tak snad někdy budou pokračovat i Duety. Ale do té doby - nashledanou!


 

Zdroj: Česká televize

 

Simbelmine

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
zaslouzene
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles