Gondíci s.r.o. - 16.5. 2015:
Adéla a Dalibor Gondíkovi jako manažeři rodinné firmy chtějí Čechy inspirovat a nadchnout pro nové zážitky. A pomáhají jim v tom odborníci z nejrůznějších oborů.
Zeleně se bude týkat také reportáž o výběru zahradních sekaček a pokračování tématu osazování venkovních truhlíků. Tentokrát se sourozenci soustředí na atraktivní kvetoucí rostliny. Jak udělat jednoduchou a krásnou pivoňkovou kytici jako dárek, ukáže Adéle a Daliborovi floristka.
V rubrice FRESH se tentokrát diváci mohou těšit na profesionálního kuchaře, který uvaří japonskou barbecue specialitu – teriyaki s tradiční domácí omáčkou a pečenou rybu se sladkokyselou zeleninou. Dobrot se týká i návštěva čokoládovny, kde se vyrábí kvalitní lahodná čokoláda.
Adéla s Daliborem si zkusí také zážitkovou hru. Musí do hodiny uniknout z komnaty plné indicií.