Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak se staví sen 9.6. 2013

9. 06. 2013 | Televizní tipy
Barbora a Honza s malým Davidem přestavují domeček. Splnil se jim velký sen, bydlet v malém domku uprostřed města. Prozatím žijí v bytě, ale potřeba rekonstrukce již nastala. A protože je Bára z námořnické rodiny, zvolili jsme pro začátek proměnu jejich koupelny. Jak se nám tato proměna povedla? Sledujte v pořadu Jak se staví sen s datem 9.6. 2013!

Jak se staví sen 9.6. 2013:


Vysněný 18 let starý domek koupili nedávno. Zaujímá 350 m2 i se zahrádkou a nachází se uprostřed Modřan. A jak tomu náhoda chtěla, v ulici Přívozní. Bářin otec byl totiž celý život námořníkem. V domě je potřeba rekonstruovat skoro vše, ale my se soustředíme na koupelnu. Ta totiž bude naší námořní inspirací, v duchu tradic a historie Bářiny rodiny.

Jak se staví sen 9.6. 2013Koupelna, kterou budeme v pořadu Jak se staví sen s datem 9.6. 2013 rekonstruovat, se nachází v atypicky řešeném rodinném domě. Celý vnitřní prostor je kontinuální, otevřený, bez vnitřních podpor, oddělených místností. Jediná uzavřená místnost je právě koupelna. Velkou výhodou stávající koupelny a wc jsou okna, přímé odvětrání s dostatečně vysokým parapetem, není třeba řešit zaclonění, prostor pod nimi lze také půdorysně využít.

Tvar pásového okna příjemně interiér přisvětluje. Původní prostor koupelny však není dispozičně čistý, má v půdoryse několik nik a rohů od vestavěné lednice v kuchyni z druhé strany. Bude potřeba obvodové příčky zbourat a zdi „narovnat“, abychom nebyli limitováni při rozmisťování zařizovacích předmětů, ale maximálně využili čtvercový prostor, který nám v pořadu Jak se staví sen s datem 9.6 2013 nově vznikne.

Koupelna působí spíše sterilním, nemocničním dojmem, vzhledem k použité bílé barvě a malému formátu obkladaček. My ukážeme, že bílá může být velmi elegantní ve velkém lesklém formátu a i malý formát není špatný, když ho použijeme jako kontrast k tomu velkému a navíc v pestrých odstínech. Původní záchod s koupelnou mají také různou výšku stropu, kterou sjednotíme efektním napínaným podhledem.


Kromě zajímavé grafiky bude materiál voděodolný, zároveň prodyšný s úpravou proti tvorbě plísní, tedy vhodný do vlhkého prostředí koupelny. Topení v celém domě je rozvedeno v nevyhovujících plastových trubkách, v koupelně  jsou pod okny radiátory. My dáme místo toho do podlahy topné rohože pro komfortní podlahové vytápění a na stěnu designový otopný žebřík.

Téma dílu Jak se staví sen s datem 9.6 2013:
koupelna v kubistické vile

VIP: Tomáš Hanák a jeho vlakové ubytování v Nižboru

Nenechte si ujít další díl nové série Jak se staví sen
již v neděli 9.6. 2013 od 18.00 na Prima family!


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jak se staví sen 9.6. 2013:

Jak se staví sen 9.6. 2013
Jak se staví sen 9.6. 2013
Jak se staví sen 9.6. 2013
Jak se staví sen 9.6. 2013
Jak se staví sen 9.6. 2013
Jak se staví sen 9.6. 2013
Jak se staví sen 9.6. 2013
Jak se staví sen 9.6. 2013
Jak se staví sen 9.6. 2013
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
už se těším,trošku inspirace neuškodí
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles