Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak se staví sen: Moře přímo v obýváku

12. 10. 2009 | Televizní tipy

V dalším díle oblíbeného pořadu Jak se staví sen se diváci mohou těšit na příběh z panelákového bytu. Udržet si poněkud extravagantní hobby v tak malém prostoru je vždy náročné, zvlášť když jde o 400litrové akvárium v obývacím pokoji.


Jiří Schmidt je na ně patřičně hrdý, ale zbytek rodiny volá po přeměně stávající místnosti. Nechají designérky Kateřina Čásenská a Martina Schultes obří akvárium jako dominantu celé místnosti, nebo vymyslí náhradní řešení?

Schmidtovi jsou čtyřčlenná rodina, v níž mají silnou převahu ženy. Na jednoho tátu Jirku jsou hned tři – manželka Míša a dcery Dominika a Veronika. A právě ty se rozhodly, že změní interiér celého obývacího pokoje, obri-akvariumkterý navíc doplňuje kuchyňský kout. Nelíbí se jim totiž zastaralé vybavení, které není v kurzu už celá léta.

Po vstupu do obýváku návštěvníka upoutá především obří akvárium s obsahem 400 litrů. Na něm otec rodiny velmi lpí, a tak bude s designérkami bojovat, aby rybičky nemusely odplavat z bytu pryč. Povede se mu designérský tým, který je přesvědčen, že akvárium nemůže zůstat, nakonec přeci jen přesvědčit? A co bude Jiřímu nabídnuto jako kompenzace za ústupek?

Dalším velkým tématem přeměny je stará a používáním omšelá kuchyňská linka. Mamince Míše, která je v kuchyni aktivní nejvíc, vyhovuje její strategické umístění, i když přiznává, že z estetického a funkčního hlediska je současná linka naprostá katastrofa. Skrytý únikový východ z kuchyně do předsíně si však chválí, a proto designérský tým čeká také boj s maminkou, protože ho rozhodně chtějí zaslepit.

Jak se podaří vnést týmu z pořadu Jak se staví sen do starého bytu nejnovější trendy v oblasti stylového bydlení a jak zakomponovat akvaristické hobby do designu místnosti se diváci dozví již v pondělí 12. října ve 21.20 na Primě!


Zdroj: Prima

Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jak se staví sen: Moře přímo v obýváku:

Jak se staví sen: Moře přímo v obýváku
Jak se staví sen: Moře přímo v obýváku
Jak se staví sen: Moře přímo v obýváku
Jak se staví sen: Moře přímo v obýváku
Jak se staví sen: Moře přímo v obýváku
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
jojo, vzpomínám si na tapetu obřího příboru v kuchyni, málem mě hráblo... ty tapety jsou fakt ujeté, ale nejvíc mě fascinuje, jak vždycky hrozně přemýšlí, co na zem a vždycky je to to marmoleum, s manželem se tomu hrozně smějeme, proměny jsou to sice fajn, ale ani jednu bych doma nechtěla...dům si raději vybavím sama, protože cizí člověk nikdy nepozná jaký mám vkus, aspoň dle mého názoru, těm lidem se líbí hlavně to, že je to zadarmo, hihi
Obrázek uživatelky
profil
když si vzpomenu jak dali nějakým lidem pruhy,květy a tmavou barvu do pidi ložnice a ktomu nějaký ty motýli tak to je děs.....ale minule byl docela dobrý ten pokojík
Obrázek uživatelky
profil
jak se staví sen-něco úžasného,at jde o Smajlíkjakoukoli proměnu bytu,vždy se jim to povede
Obrázek uživatelky
profil
nic, než parádaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
tak někdy se jim to povede tak,že až zírám,jak je to pěknýSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles