Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Je zadaný, nebo ne? Nová show SINGL ŠVINDL nabízí divákům vztahové hry. Jak si tentokrát s odhalením ženáčů poradí Niki Inka?

30. 05. 2022 | Televizní tipy
Kdo umí blafovat, kdo má odvahu dovolit partnerovi flirtovat a najdou si během jediného týdne účastníci pořadu novou lásku? Kdo si nakonec odnese výhru? Pořad SINGL ŠVINDL přináší nový pohled na mezilidské vztahy. Už od 30. května jej mohou diváci každý den večer sledovat na Prima SHOW, s týdenním odstupem pak vždy ve všední den v podvečer na Primě.

Tři zadaní muži, jeden single a v neposlední řadě ta, která pevně drží v ruce to, kdo vyhraje. Ona a její nezadaný protějšek, nebo se z výhry osmdesát tisíc korun a pobytu v Resortu Svatá Kateřina bude radovat některý z párů, který ji přelstil?

Niki Inka je rodilá Pražačka, ráda jezdí na ranč a miluje venkov. Tvrdí, že s muži to myslí docela dobře, a prý vždy pozná, když jí lžou. Použít při svádění hodlá svůj šarm a s muži bude flirtovat. Proč taky ne, když jí jde striktně o výhru a nebude muset sledovat, jak se její zadaný partner snaží zapřít rodinu, děti, minulost i současnost.

Je zadaný, nebo ne? Nová show SINGL ŠVINDL nabízí divákům vztahové hry. Jak si tentokrát s odhalením ženáčů poradí Niki Inka?Už v pondělí se Niki seznámí s rodinou Tomáše. Jak se manželům podaří před návštěvnicí ve svém bytě utajit fakt, že je hostitel ženatý? Nezapomenou na detaily, které by je mohly prozradit? A pozor, kdo je Rafk? Niki dost znejistí – opravdu si Tomáš na nezadaného mimoně jen hraje, nebo takový skutečně je?

V úterý se Niki rozhodne prozkoumat domácnost Marka. Ten se ovšem prořekne a moc se mu dařit nebude. Občas použije slovo „my“, což Niki rychle odhalí. Zkrátka zvyk je železná košile. Skoro to vypadá, jako by se dostatečně nepřipravil na svůj výkon. Nebo rodinu vážně zapřít neumí?

Ve středu se Niki bude snažit odhalit, kde je pravda, v domácnosti Lukáše. Vedoucí posunu se ztrapnil u večeře, aby napravil dojem při hraní šipek. Dost Niki zmátl. Manželka Jiřina vysvětlí, že by ráda s manželem zkusila něco nového. A bez dětí. A kdyby obehráli Niki, došlo by i na svatební cestu. Konečně. Jenže Jiřina nedovolí líbání s jazykem a vadit jí bude zapírání dětí… Lukáš to nebude mít jednoduché.

Ve čtvrtek pak Niki přijme pozvání do domácnosti Daniela. Zcestovalý Daniel podniká, věnuje se boxu a zpěvu. A je znamením Lev. Chce vyhrávat. Nebude prý muset přesvědčovat, že je singl, protože by hulváta nikdo nechtěl. Daniel tvrdí, že ženy v jeho životě znamenají nesnáze. A čeká, co přinese jeho večer. Na pomoc si přizval kamaráda. Očekává, že do bytu vejde nejen žena, ale také její velké ego. Niki má podle Daniela velkou vnitřní energii a s kamarádem se na ni už těší. Ovšem pod drobnohledem bude on, nikoliv ona. A co ten dámský parfém v koupelně? Fakt neumí být Dan víc autentický?

V pátek pak na všechny čeká velké odhalení. Potvrdí se Niki, že má na muže nos, a opravdu pozná, když jí lžou? Nebo vsadí na špatného muže a přijde o výhru?

Proč se vlastně páry do soutěže hlásí? Chtějí si ověřit, zda je jejich vztah pevný? Mají pocit, že jsou natolik přesvědčiví a pokeroví hráči, kteří ani mrknutím oka nedají najevo, že mají společnou minulost? Co všechno manželky svým partnerům během hry dovolí? Úplně všechno? Jak moc přístupná bude Niki jejich taktikám? Co si o ní myslí ženy, které ji neviděly, ale musí jí půjčit svého manžela? Co když zafunguje chemie a láska na první pohled?

Jak se budou manželé tvářit, až Niki prvně uvidí? Nepřehodnotí manželka svůj nadhled a optimismus, se kterým se do soutěže přihlásili? Co mužům nakonec jejich ženy odpustí, a co bude už přes čáru?

Sehranost párů je výhodou při budování společné strategie, přesto nemusí být nouze o emotivní chvíle. Manželka sledující svého muže při flirtování s jinou může totiž snadno získat pocit, že už svým chováním překračuje nastavená pravidla, a začne žárlit. Celkově klidný průběh večeře tak může být v závěru okořeněn manželským dramatem.

Během pátečního – finálového – večera dojde k odhalení, zda žena měla dobrý odhad, a získává tak spolu se single mužem cenu v podobě čtyřdenního pobytu v Resortu Svatá Kateřina a 80 000 Kč, nebo si výhru odnese ženatý muž s manželkou – ten, kterého soupeřka považovala za svobodného. Finálový večer probíhá v MOON CLUBU, ve stylovém podniku zasazeném do historické budovy s prosklenou střechou, kde Niki po společné večeři se všemi čtyřmi soutěžícími určí muže, který ji nejvíce přesvědčil o tom, že právě on je tím jediným svobodným.

Sledujte už od pondělí 30. 5. večer na Prima SHOW, jak dobrý odhad mají ženy na muže a co vše je v českých domácnostech dovoleno.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Je zadaný, nebo ne? Nová show SINGL ŠVINDL nabízí divákům vztahové hry. Jak si tentokrát s odhalením ženáčů poradí Niki Inka?:

Je zadaný, nebo ne? Nová show SINGL ŠVINDL nabízí divákům vztahové hry. Jak si tentokrát s odhalením ženáčů poradí Niki Inka?
Je zadaný, nebo ne? Nová show SINGL ŠVINDL nabízí divákům vztahové hry. Jak si tentokrát s odhalením ženáčů poradí Niki Inka?
Je zadaný, nebo ne? Nová show SINGL ŠVINDL nabízí divákům vztahové hry. Jak si tentokrát s odhalením ženáčů poradí Niki Inka?
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !